Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 31 Mai 2010, 20:09 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Grila din iarna 2010 !
Orientativ pana apare (daca apare) ceva nou pe site-ul oficial !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
ari
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 19 Iun 2010, 18:30 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAI
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: Bucuresti
|
poti te rog sa pui ultima versiune a subiectelor impreuna cu raspunsurile si pentru introducere in marketing si politici de marketing.
te rog mult, stiu ca poate te sacai.... dar am nevoie de ele altfel nu te-as deranja.
multumesc anticipat.
si desi te-am sacait eu cerandu-ti asta sper ca ai un weekend grozav ca de altfel si voi ceilalati.
salutari si succese cu licenta celor implicati!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 19 Iun 2010, 20:02 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Cred ca toti colegii care dau licenta au nevoie de ele ... iar raspunsurile nu ar fi mai bine sa le gasim fiecare si sa discutam pe tema lor >?<
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 19 Iun 2010, 20:03 |
|
|
|
|
 |
|
 |
ari
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 19 Iun 2010, 21:05 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAI
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: Bucuresti
|
Ai dreptate, intr-adevar subiectele trebuiesc cercetate si eventual discutate, aici ai mare departe... insa cum nu prea mai este timp si eu nu am tot materialul necesar pentru a face asta.... incerc intr-adevar sa gasesc o cale mai usoara.
Stiu ca n-ai sa ma crezi insa chiar prefer sa fac asta pentru examene si pana acum asa am procedat.... doar ca am avut ceva probleme si vezi tu deja este ultima suta de metri. Si inca o data da, nu sunt singura care are nevoie de subiecte si raspunsuri pentru licenta.... dar vad ca doar eu am panicat.
Acum intr-adevar continui sa te sacai dar cumva sper ca nu te superi si eventual sa pui si ultimele subiecte si raspunsuri.
Iar dupa asta promit ca nu am sa te mai sacai cu siguranta.
O seara grozava si un weekend pe cinste tuturora!
Enjoy and rejoice!
|
|
 |
|
 |
lalele
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 21 Iun 2010, 20:09 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK... INTRODUCERE IN MARKETING Scris: 24 Iun 2010, 18:59 |
|
|
succes !
|
|
 |
|
 |
|