|
Autor |
Mesaj |
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 09 Iun 2010, 23:02 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Arad
|
Am atasat doua grile: 1 - este grila in care sunt toate intrebarile gasite pe forumuri, prin contributia tuturor. 2 - este grila celor de la Finante -Banci, poate intrebarile noi care am inteles ca au aparut in grilele de examen, sunt similare cu cele din aceasta grila, eu zic ca merita incercat. Am observat ca sunt unele intrebari in grila lor identice cu ale noastre. Multa bafta tuturor celor care nu au dat inca.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 10 Iun 2010, 12:40 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
O veste buna la Finantele Intreprinderii: din grila noastra de examen au fost scoase multe intrebari iar cateva probleme si-au schimbat enuntul. Va pun in atasament grila modificata si rezolvata corect. Subiectele noi care au fost introduse anul acesta le-am pus la sfarsitul grilei, rezolvate si acestea, bineanteles. Multumirile mele se duc catre Dorinuta.
|
|
 |
|
 |
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 10 Iun 2010, 13:12 |
|
|
Multumesc mult, pentru mine e la fix.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 10 Iun 2010, 14:29 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Pentru cei care retin mai usor invatand dupa acest format, aveti in atasament grila ABC. Bafta la examene si va astept cu vesti bune si note mari.
|
|
 |
|
 |
RAMY
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE CONTABILITATII (MK) Scris: 11 Iun 2010, 18:47 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Azi am dat la Finante ,grilele au fost ok 100%!Multumiri celor care le-au postat!!!!!!!!!!!!!!! Atasez grilele(fituica) daca mai are cineva nevoie!
|
|
 |
|
 |
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 14 Iun 2010, 15:04 |
|
|
La finante din punctul meu de vedere a fost cam aiurea, am avut intrebari noi, pe care nu le-am gasit nici in grila noua postata de Costy, iar o intrebare am gasit-o in grile de la cei de la Finate-Banci, unele cu enuntul schimbat, am luat 75, sunt multumit si cu atata, dar... O colega cu aceleasi grile a luat 95, depinde de bafta. Concluzia este ca se poate trece si cu grilele existente pe forum, dar daca se vrea nota mare atunci trebuie invatat "mai mult". Bafta tuturor.
|
|
 |
|
 |
NISTOR NICOLETA
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 15 Iun 2010, 19:38 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Sunt multe intrebari noi ,dar am invatat grila poastata aici si am luat 7  multumesc
|
|
 |
|
 |
DORINUTA
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 15 Iun 2010, 23:36 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: MK,an 2
CT: PLOIESTI
|
Cu referire la grila postata de Costy. Avand in vedere ca la inceputul sesiunii erau scoase o multime de subiecte vechi si eu am enumerotat o groaza , am avut surpriza neplacuta ca acum 7 zile colegii sa spuna ca le-au picat la examen si din subiectele vechi pe care le scosesem din grila. [b]Deci, atentie mare, si eu am examen pe 19 fiind si ultimul, m-am apucat sa invat toata grila veche + problemele care au un numar din enunt sau cerinta modificata + subiecte noi . Deci Invatati tot.Eu m-am bucurat prea devreme ca se scosesera multe subiecte dar facultatea a schimbat din nou grila ., introducand si pe cele vechi in totalitate...... mai mult de invatat ,dar mai sigur. Succes la examene![/b]
Ultima oară modificat de DORINUTA pe 15 Iun 2010, 23:43, modificat 1 dată în total.
|
|
 |
|
 |
DORINUTA
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 15 Iun 2010, 23:41 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: MK,an 2
CT: PLOIESTI
|
La problemele 24 si 25 , au modificat impozitul pe profit. La una din probleme a ramas impozitul pe profit 20% care are raspuns (7200), si la cealalta ,are impozit pe profit 10 % care are raspuns( 6600). Asta inseamna ca trebuie sa cititi la examen cu atentie enunturile. Si credeti-ma ca ceea ce spuneti voi ca raspunsuri la intrebari vechi nu se valideaza, ele sunt de fapt subiecte modificate si voi nu ati facut diferenta.De aici si nevalidarea!
|
|
 |
|
 |
becks
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-FINANTELE INTREPRINDERII (MK) Scris: 28 Aug 2010, 12:00 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: AEI
CT: Buc
|
Costy iti suntem datori...am maine la 10 examen si iau grilele de la tine:)iti vin cu nota mare:P.ms de ajutor revin maine cu incurajari despre nota
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |