Autor |
Mesaj |
arcanu adrian
|
Subiectul mesajului: an 2 sem 2 Scris: 14 Mai 2010, 14:09 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: efs
SPECIALIZARE si AN: efs 2
|
Are cineva grile pt an 2 sem 2 rezolvate? rog postati-le
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 14 Mai 2010, 14:22 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Poti incepe chiar tu sa postezi pe forum ce ai, si cu siguranta vor posta si altii. Acesta este un forum interactiv, asa ca daca vrei comunicare, incepe tu.
|
|
 |
|
 |
arcanu adrian
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 14:48 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:24 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Nu cred ca este cazul sa fi ironic atat timp cat din 5 posturi in 3 cersesti ...putin bun simt pentru acei care posteaza si pentru tine nu ar strica....mai ales ca doresti grile gata rezolvate sa nu te deranjezi tu prea mult ....
iti atasez eu ce am pe langa casa ....nu sunt grile dar daca se invata dupa sinteza si manual se ia sigur examenul ...daca tu sau alti colegi doriti manuale sau sinteze va ajut cu placere ...grile deocamdata nu sunt.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:27 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
ar mai fi si aceasta grila ....
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:29 |
|
|
sau asta ....ups...fituica..cine isi imagina ca si la EFS se copiaza ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif) dar......... eu postez ce am nu sustin ca si sunt cele din care o sa sustineti examenul........
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:47 |
|
|
Istorie....cu si fara raspunsuri ....ufffffff ce misto eu de la maei va postez la efs ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif) ...oare cine posteaza si la maei...  ironia sorti bafta sa aveti ......! 
|
|
 |
|
 |
arcanu adrian
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:48 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 23 Mai 2010, 18:56 |
|
|
Cred ca incepi sa sari calul si asta devine deranjant ...ai primit ajutor mult mai mult decat meritai multumestete cu atat,nu ma intereseaza catusi de putin din ce dai tu examen este problema ta nu a mea .
|
|
 |
|
 |
arcanu adrian
|
Subiectul mesajului: Re: an 2 sem 2 Scris: 24 Mai 2010, 16:47 |
|
 |
JUNIOR |
 |