[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - SEM 2-LIMBA ENGLEZA
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 4 din 5 [ 42 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SEM 2-LIMBA ENGLEZA
 Mesaj necitit Scris: 24 Iun 2009, 23:07 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

si eu am avut examen azi..ultimul examen....am luat 65 de puncte....am avut 2 intrebari cu A si F...si cu uniunea europeana....10 intrebari au fost din cele noi.........pe cele vechi le-am facut pe toate...adica 10...bafta tuturor la celelalte examene!!1

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 26 Iun 2009, 12:29 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

nu va luati dupa atasurile lui costy :| am luat 20 de pct din 100 ieri,si ca prostu m-am luat dupa copiute. de kkt a fost

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 26 Iun 2009, 13:07 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 26 Iun 2009, 22:46 
Neconectat
VIP
VIP

problema e ca nu ai citit tot ce in acest forum.....normal ca am vorbit si despre subiecte care nu se afla in grila veche....subiecte noi....si macar putin respect pt munca de aici...."eta_2 scrie:nu va luati dupa atasurile lui costy am luat 20 de pct din 100 ieri,si ca prostu m-am luat dupa copiute. de kkt a fost"..............cine te.a pus sa "inveti" dupa copiute.....ele erau bune dar tu nu ai fost destul de informat/a..............eu in locul tau as intra macar sa imi cer scuze.......

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 26 Iun 2009, 23:33 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

cum naiba sa iei frate 2 :roll: eu care nu prea le am cu engleza am luat 9 si mi-au picat 10 intrebari vechi si 10 noi.
daca urmareai topicurile nu cred ca aveai probleme ...

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 31 Iul 2009, 11:05 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

buna...vreau sa va intrb daca mai sunt si alte grile inafara de astea pt k la examen au mai fost si alte intrebari care nu erau in aceste grile....daca totusi le are cineva,va rog mult sa le postati!!!!va multumesc

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Aug 2009, 15:45 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 24 Aug 2009, 17:33 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Costy sa stii ca e ceva "putred" la exam. de engleza, iar cand iti spun asta ma bazaz pe ceva. Eu m-am numarat printre nefericitii care le-au picat doar 5 subiecte din grila, restul a fost rastalmacit si pus de asa natura incat mie personal nu mi-a ajuns timpul sa le traduc pe toate - in conditiile in care restul de 15 intrebari erau pe 3,4,5 sau poate chiar 6 randuri, ca sa nu mai comentez ca dupa traducere mi-ar fi trebuit timp de concentrare si pentru raspunsul corect.
In conditiile astea nu mai stiu ce ar trebui sa spun, mai mult decat atat (eu sunt studenta la FR - MAEI), la orele de sinteza a lb. engleze D-nii/D-nele Profesoare nici n-au aparut. Ma chinui cu manualul si imi vine sa mor de ciuda.....ca n-am cu cine sa ma cert....ca asa as face-o....mama masii de treaba...

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 24 Aug 2009, 21:04 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Nu pot decat sa-ti urez bafta la sesiunea de restante si sa-ti atasez niste teste care contin si intrebari noi.

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 24 Aug 2009, 22:46 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

va multumesc mult.....sper sa ma ajute oarecum....

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 4 din 5 [ 42 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul