|
Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 08 Iun 2009, 19:45 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Ţiganul o găseşte pe pirandă în pat cu naşu'. - Haoleo, te omor, fă, păi cu naşu' mă înşeli?! - Auzi, bă ţigane, ai luat carne? - Nu. - Ai luat cafea? - Nu. - Ai luat băutură? - Nu. - Păi atunci cu ce vrei să-l tratez pe naşu'?
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 13:00 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
Un fotbalist la preot: -Parinte , in RAI se joaca fotbal ? -Trebuie sa ma documentez , vino maine ! ... Maine -Parinte , ei ? -Am o veste buna si una rea : Cea buna  a , se joaca fotbal . Cea Rea : Joi ai meci ... 
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 13:01 |
|
|
În autobuz, 2 prietene stau de vorba: - Ce ai, draga, ca nu arati prea bine? - Pai, aseara am facut 38 cu 1. - Curios, eu am facut 69 cu 2 si ma simt minunat… 
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 13:05 |
|
|
Tatal lui Bula ii zice odraslei: - Am aflat ca ai primit un 4 de la profesorul de fizica! - Asa e, taticule. Mi-a fost jena sa-l refuz! 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 20:05 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Moldoveanul soseşte cu întîrziere la împărţirea darurilor, iar Dumnezeu îi spune amărît: - Îmi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas decît frumuseţea şi prostia, fiule, ce să-ţi fac? Alege-ţi. - Apoi, Doamne, frumuseţea-i trecătoare… 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 20:06 |
|
|
Ardeleanul la şcoală îi spune profesorului că el vrea să înveţe ebraica. Profesorul: - De ce tocmai ebraica? - Păi cînd am să mor şi am să ajung în Rai, să pot vorbi cu Dumnezeu. - Şi dacă ai să ajungi în Iad? - Păi română ştiu bine! 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 20:07 |
|
|
Nevasta unui ardelean vrea să dea divorţ. Ajunşi în faţa judecătorului, ea spune: - De 10 ani sîntem căsătoriţi şi încă nu am făcut dragoste! Judecătorul, mirat, îl întreabă pe ardelean: - Bă, tu ori nu vrei, ori nu poţi, ori nu ştii? Ardeleanul răspunde: - De putut, pot; de vrut, vreau, şi de ştiut, ştiu; dar nu văd de ce atîta grabă... 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 10 Iun 2009, 20:16 |
|
|
Un ardelean vine acasă mai devreme de la cîmp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fugă şi-şi găseşte nevasta dezbrăcată complet, întinsă pe pat, transpirată şi gîfîind... - Ce-i, mă nevastă, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul dă să fugă afară să cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice: - Tată, tată, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goală... Ardeleanul fuge înapoi, ridică pătura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice: - Păi bine, mă nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli ca un bezmetic prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul…
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 11 Iun 2009, 12:37 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Vine ginerele acasa, isi scoate camasa, se intoarce cu spinarea la soacra-sa si spune: - Scuipa! − Ce ai, ti-e rau, cum pot sa scuip eu ginerele?! − Am zis sa scuipi, scuipa! − Dar de ce? − Doctorul a spus ca reumatismul se trateaza cu unguent pe baza de venin de vipera......
|
|
 |
|
 |
manuela9
|
Subiectul mesajului: Re: bancuri Scris: 11 Iun 2009, 15:08 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
NU-I DIFICIL SA FACI FERICITA O FEMEIE. Un barbat trebuie sa fie DOAR: 1.un bun prieten 2.un partener 3.un iubit 4.ca un frate 5.ca un tata 6.ca un sef 7.un electrician 8.un tapiter 9.un mecanic 10.decorator 11.stilist 12.sexolog 13.psiholog 14.exterminator de gongi 15.un bun ascultator 16.organizator 17.foarte curat 18.simpatic 19.atletic 20.cald 21.atent 22.galant 23.inteligent 24.creativ 25.tandru 26.puternic 27.intelegator 28.tolerant 30.prudent 31.ambitios 32.capabil 33.curajos 34.determinat 35.sincer 36.pasional FARA A UITA SA : 37.sa faca complimente 38.sa iubeasca shoppingul 39.sa fie onest 40.foarte bogat 41.relaxant 42.fidel SI DEASEMENEA: 43. sa acorde femeii multa atentie 44.sa-i acorde mult timp 45.sa-i acorde libertate ,niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge SI FOARTE IMPORTANT 46.niciodata sa nu uite *zile de nastere *aniversari *evenimente organizate de ea cum sa faci un barbat fericit 1.dezbraca-te 2.da-i mancare 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |