| Autor |
Mesaj |
|
alicexmitza
|
Subiectul mesajului: maei - teste evaluare pe parcurs!!!ajutor Scris: 28 Noi 2010, 12:23 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: maei
SPECIALIZARE si AN: marketing 1
CT: bucuresti
|
|
buna ziua oameni buni, eu am terminat sociologia la spiru,am fost primul an fr apoi la zi,cred ca multi stiti problema,m am inscris pentru 2010-2011 la Marketing si afaceri ...... la zi,stiind problema cu fr,va dati seama ca nu am fost la nici un curs,am intrat pe site la spiru dupa ce mi am creeat parola,SURPRIZA,TESTE EVALUARE PE PARCURS la diverse materii...am sunat la secretariat si zic doamnele de acolo ca cine nu se prezinta la respectivele teste are -40 de puncte din oficiu in sesiune,ma poate ajuta cineva sa inteleg,????am vorbit cu alti colegi care au terminat aceasta facultate si mi au zis ca nu au auzit de asa ceva???ASTEPT RASPUNS,va multumesc!
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: maei - teste evaluare pe parcurs!!!ajutor Scris: 28 Noi 2010, 18:36 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Nu aveau de unde sa auda ceilalti colegi de aceste teste deoarece doar din anul acesta s-au introdus . Informatii suplimentare gasesti pe saitul oficial despre fiecare materie in parte . http://www.spiruharet.ro/facultati/orar.php?id=17
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Discutii Libere... Scris: 28 Noi 2010, 18:51 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
|
In acest topic puteti purta discutii referitoare la tot ce credeti voi ca nu stiti sau puteti veni cu idei,soluti pentru colegii vostri cat si pentru voi . Bafta multa !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 16 Dec 2010, 22:44 |
|
|
|
Program de lucru cu studentii
Pentru orice probleba cu care va confruntati acesta este programul in care va puteti adresa secretariatului universitati !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 22 Mai 2011, 18:44 |
|
|
|
Programarea exameneler din sesiunea de vară 30 mai 2011 - 24 iunie 2011
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 24 Iul 2011, 20:20 |
|
|
http://spiruharet.ro/facultati/avizier.php?id=17Daca mai sunteti curiosi sa va vedeti notele s-a afisat centralizatorul acestora .........
|
|
 |
|
 |
|
Masgras Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 01 Sep 2011, 16:13 |
|
 |
| JUNIOR 1 |
 |
|
|
FACULTATEA: SH
SPECIALIZARE si AN: I -MAEI
CT: SPIRU HARET
|
|
Buna, A platiti cineva fac ptr anul II mk ?Am inteles ca s-a majorat . Asteptam vesti sa stim cum sa ne pregatim cu "darul" .
Cu stima,
|
|
 |
|
 |
|
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 02 Sep 2011, 23:10 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere... Scris: 04 Sep 2011, 19:08 |
|
|
|
1680 ron .... taxa rezonabila zic eu !
|
|
 |
|
 |
|