Autor |
Mesaj |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 28 Aug 2011, 22:24 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
lupta...poate corpuri la corpuri Sa nu crezi c-am cedat Doar pentru ca te-am premiat. Sunt si Yo p-aci mereu C-o veni si timpul meu P.S. Cand doi se bat (prieteneste pe umar) ....Yo este pe primul loc....macar pentru cateva ore ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 29 Aug 2011, 17:25 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
cateva ore si yo te-am lasat sa nu zici ca-s rau baiat .... dar cum timpul a zburat ...Je iar conduce detasat .... 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 29 Aug 2011, 17:55 |
|
CT: ...
|
"Je" conduce pe sosele, Ca aici sunt fete rele, Fii bun si mai stai o tura! (Stiu ca nu faci tevatura). 
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 29 Aug 2011, 20:45 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
Off...Muza ma cam parasi....acum Si un JD ar fi mai bun Pe primul loc iar poposesc Si va astept sa va servesc.....cu un 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 30 Aug 2011, 19:13 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
CT: Vestul Romaniei !
|
Je nu conduce pe sosele asa zic gurile rele ...Je conduce icisa fara a semnaliza .... ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 30 Aug 2011, 20:20 |
|
|
Spui ca nu semnalizezi Si pe icisa bravezi? Ia sa tragi urgent pe dreapta Ca sa nu-ti amendez fapta!!! In secunda de faţă, KS conduce! PS Aici e mai ceva ca la formula 1! :)))
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 31 Aug 2011, 22:57 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
Alonso sau macar Trulli Mi-as dori si Yo a fi... Si cu fain-ul meu bolid Circuitul sa-l castig. 
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 01 Sep 2011, 22:31 |
|
|
Cum la boxe ai intrat Karma iute-a castigat. Vreau sa ma simt putin bine Macar pana altul vine. 
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 02 Sep 2011, 23:08 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
Nu ca n-as vrea sa te simti bine, Dar crede-ma si pe mine De la boxe am iesit, Mesajul tau l-am citit Si mi-am zis in gandul meu "Sa continuam..ca nu-i rau" ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 03 Sep 2011, 21:42 |
|
|
Uite ca am ambreiat Si acum am castigat, Cum altul n-a mai venit, Ma invart in circuit. Unde sunteti, mai baieti? Oare chiar nu mai puteti? 
|
|
 |
|
 |
|