Autor |
Mesaj |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 02 Iul 2011, 19:16 |
|
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
|
Ai auzit ce-a păţit Popescu ? - Nu ! - A fugit cu nevastă-mea ! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 24 Iul 2011, 20:38 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
CT: Vestul Romaniei !
|
Printre blocuri, badea Gheorghe cosea linistit iarba …hrrrsssht … hrrrsssht … Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vand se izbeste de un bloc si se prabuseste chiar in fata lui . Acesta, uitandu-se cu dispret la nefericitul accident murmura scarbit : “Tara de cacat, atentate de cacat! ” ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 24 Iul 2011, 20:56 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
O blonda ii povesteste prietenei sale: – Ieri seara a venit seful meu la mine acasa, in vizita, si m-a violat! – Si tu, tu nu te-ai aparat? – N-am putut. Nu mi se uscase inca oja de pe unghii…
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 27 Iul 2011, 20:20 |
|
|
In Ungaria, din cauza numarului foarte mare de pensionari, guvernul a hotarat sa vina in intampinarea acestora. Pentru a-i ajuta a promulgat o lege care preciza: Pct. 1: - Incepand cu 1 ianuarie 2011 toti pensionarii au voie sa traverseze strada pe culoarea rosie a semaforului.
Pct. 2: - Daca pana la 1 ianuarie 2012nu se observa nici o modificare hotararea de la punctul 1 devine obligatorie
Amin !
|
|
 |
|
 |
spartan
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 06 Aug 2011, 06:12 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MARKETING
CT: BISTRITA
|
_________________ Orice poti face si orice visezi sa faci,incepe! Indrazneala are in ea geniu,forta si magie.Trebuie doar sa incepi!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 20 Aug 2011, 21:02 |
|
|
O familie tanara traia intr-o garsoniera. Înainte de a face sex, soţul a decis să verifice dacă fiul său doarme: - Fiule, adu-mi te rog un pahar cu apa ... Liniste... Soţia spune: - A adormit. După sex stateau intinsi in pat şi se mangaiau. Deodata se aude vocea pustiului din întuneric: - ... Şi cat mai stau aici cu paharul in mana? ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 20 Aug 2011, 21:02 |
|
|
El: - Iubito ce ai zice sa avem un weekend fabulos?? Ea: - Cred ca este o idee excelenta! El: - Ok atunci... ne vedem luni!!!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 20 Aug 2011, 21:03 |
|
|
O domnisoara intr-o macelarie vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc si il intreaba pe macelar: - Cum dati picioarele? - La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher. Serioasa, fara sa zambeasca, fata-l pune la punct: - Atunci dati-mi doua limbi va rog... 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 21 Aug 2011, 10:35 |
|
|
Un oltean si un Ardelean fac accident si masinile sunt facut praf... Dupa ceva timp pana sa vina politia si pompierii ce doi se imprietenesc si olteanul spune: - Hai sa facem afaceri si sa colaboram, ca facem o pereche buna!! Vrei? - Da!!! Dar hai sa bem in cinstea noastra!!! - Ok.. vezi ca am in portbagaj un bidon de vin ... - Aaaa.... foarte bine... - Bea tu primul.... zice ardeleanul..... Bea olteanul si la un moment dat zice.... - Dar tu nu bei?... ca doar am pus in pahare sa nu bem din aceasi sticla amandoi.... - Nu, eu o sa beau dupa ce vine politia! 
|
|
 |
|
 |
Iulica Negoiu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 21 Sep 2011, 16:52 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
CT: ...
|
La batranete, unul tragea sa moara, inconjurat de toata familia. Deodata-l apuca jalea si plange... si plange... Ai lui, socati de atata suferinta, il intreaba ce simte, iar el le raspunde:
- Cand eram tanar m-am insurat si-am suportat-o toata viata, pt ca sa aiba cine-mi da un pahar cu apa la batranete, apoi am facut copii, pt ca sa aiba cine-mi da un pahar cu apa la batranete... Se opreste, geme din suflet si continua: n-am inselat-o, rezistand tentatiilor, oricat de greu mi-a fost, pt ca sa nu ma paraseasca si sa aiba cine-mi da un pahar cu apa la batranete... anii au trecut si am avut nepoti, iar eu m-am bucurat, stiind ca ei imi vor da un pahar cu apa la batranete...
-Bine, bine, intreaba apropiatii, dar de ce plangi?
-Pentru ca mor si nu mi-e sete, raspunde omul printre lacrimi. ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
|