[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - Licenta MK Iunie 2011 Politici de MK
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 8 din 10 [ 98 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Licenta MK Iunie 2011 Politici de MK
 Mesaj necitit Scris: 27 Iun 2011, 21:09 
Neconectat
VIP
VIP

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 27 Iun 2011, 21:49 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MARKETING
CT: BISTRITA

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Iun 2011, 00:27 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: marketing, an 2 zi
CT: Bucuresti
pana la urma va decideti daca la 87 e C sau A ? nu mai stiu ce sa cred. unu vine cu argumente ca e A, altul vine cu argumente ca e C. :-?? o intrebare, 2, 3 n-o fi crima daca le gresim. macar de-am face perfect restul de 45-46 de intrebari...

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Iun 2011, 02:30 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: Marketing 3 ZI
La 87 raspunsul este C asa a zis profu la pregatire, stiu de pe un alt forum.
La 58. Conduita pe care o adopta firma referitor la dimensiunile, structura si evolutia gamei de produse si servicii
care fac obiectul propriei sale activitati, atitudine ce se raporteaza permanent la cerintele mediului de
marketing reprezinta:
a. strategie de marketing c. politica de produs
b. politica de marketing d. marketing-mix

...si politica de produs se referă la conduita pe care o adoptă firma în legătură cu dimensiunea, structura si evoluŃia gamei de produse în raport cu cererea si concurenŃa existentă la un moment dat
pe piaŃă.
politici pag 14/256

Politica de marketing reprezintă conduita pe care o adoptă firma (producătoare, comercială sau prestatoare de servicii) privind dimensiunile si structura gamei de produse si servicii pe care le fabrică sau comercializează, prin raportare permanentă la cerinŃele mediului social-economic si la tendinŃele manifestate de ceilalŃi competitori de pe piaŃă. politici 04/256

Raspunsul cred ca este B nu C. Sa ma lamureasca si pe mine cineva.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Iun 2011, 12:20 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: MI
SPECIALIZARE si AN: marketing
CT: bucuresti
buna, am si eu o ontrebare daca ma poate ajuta cineva, am salvat testul dar cand il deschid nu pot completa raspunsurile, nu pot face testul, imi poate spune cineva cum sa fac? mulktumesc!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Iun 2011, 20:58 
Neconectat
VIP
VIP

SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Iun 2011, 13:56 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

Pana la urma cum ramane cu 108? Nu ar trebui sa fie C-relatii publice?
Din experianta proprie, la sfarsit de an trimitem partenerilor de afaceri, lanturilor de magazine, bancilor etc. cate o felicitare, o agenda, un pix, un calendar inscriptionat cu numele firmei. Asta nu inseamna ca intretinem relatiile(publice) cu ei?
Pentru promovarea vanzarilor, ar fi mai potrivite cateva esantioane din produsele noastre nu credeti?
Ce parere aveti?

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Iun 2011, 16:07 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

Pentru a intari ce am spus mai devreme, vin cu un citat din manual pag.213
5.4.2.2. Instrumentele cele mai importante de relatii publice
"Materialele care se referă la identitatea de corporatie pot fi si ele de ajutor pentru a crea
o identitate de corporatie pe care publicul să o recunoască imediat.
Logo-uri, obiecte de papetărie, brosuri, insigne, formulare de
afaceri, carduri de afaceri, clădiri, uniforme sau masini si camioane ale companiei – toate
devin instrumente de marketing dacă sunt atractive, distinctive sau memorabile."

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Iun 2011, 18:53 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: marketing, an 2 zi
Asa este. "relatii publice", n-are nicio legatura cu vanzarile.

Intre timp m-am uitat peste programele de master ale acestei facultati si din pacate nu apar pe siteul ministerului :( ceea ce inseamna ca nu sunt acreditate, iar Bologna are o reputatie cam proasta ca sa nu zic mai rau. Ma si asteptam la asa ceva. Stie careva programe de master acreditate la alte facultati la un pret cat de cat avantajos? Sau se poate da admitere la Universitate pe locurile de la stat, cele fara taxa ? Auzisem si treaba asta...

Ultima oară modificat de darkhood66 pe 29 Iun 2011, 19:18, modificat 1 dată în total.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Iun 2011, 19:18 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: Marketing 3 ZI

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 8 din 10 [ 98 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul