[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - ce grile o sa cada la restantele din anii 1 si 2??
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 1 din 1 [ 7 mesaje ] 

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ce grile o sa cada la restantele din anii 1 si 2??
 Mesaj necitit Scris: 06 Iun 2011, 00:09 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

stie careva ce grile o sa cada la sesiunea de credite...am restante din primu si al doilea an...am la matematica sem 2 care imi da batai de cap, finante publice si engleza an 2....cumva or sa cada tot alea care am dat noi sau vor fi altele noi.....PLLLSSS sa zica cineva daca stie....MULTAM mult

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: ce grile o sa cada la restantele din anii 1 si 2??
 Mesaj necitit Scris: 06 Iun 2011, 04:19 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
La sesiunea de restante vor fi grilele din care dau acum examen cei de anul 1 si 2

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 07 Iun 2011, 14:43 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

si unde le pot gasi si eu....ca pe la arhiva sunt alea de am avut noi atunci...astea de anu asta nu le gasescpoate ma ajuti si pe mine cu un link ceva...ms ms ms

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Iun 2011, 10:27 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: Mk,an3
CT: Bucuresti

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Iun 2011, 12:53 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: Maei
SPECIALIZARE si AN: marketing anul 2
am si eu nevoie la istoria economiei, macroeconomie si finantele intreprinderii , orice aveti va rog ca am credite ramase la ele si sunt in pom nu stiu din ce grile sa inavat sau sa copiez, multumesc

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Iun 2011, 17:43 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

tin sa precizez ca s-au schimbat putin grilele...sunt intrebari noi cam multe mi s-a parut mie...cel putin la ce am dat io azi la matematica sem 2, finante publice an 2 si engleza an 2...din fericire le-am luat pe toate la mate mai cu emotii fiindca am luat 5 si la celelalte 6 si 7

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Iun 2011, 20:17 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

SPECIALIZARE si AN: Marketing 3
CT: Bucuresti
am restanta din primul an:engleza,drept civil sem1 si baze info 2.Stie cineva daca vor fi grilele vechi?la mate au picat intrebari doar din grilele vechi...multumesc

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 1 [ 7 mesaje ]