| Autor |
Mesaj |
|
darkman
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 16 Mai 2011, 08:41 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MK - An 3
CT: Bucuresti
|
Salut, Are cineva cunostinte sus puse referitor la MK Bucuresti? Astept un PM. ![cheers.gif.gif] cheers.gif.gif]](./images/smilies/cheers.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
wollfe
|
Subiectul mesajului: O intrebare si multe MULTUMIRI Scris: 16 Mai 2011, 21:49 |
|
|
|
Buna seara. In primul rand vreau sa MULTUMESC, tuturor celor care au postat pe acest forum. Ne-ati fost de un real ajutor pe parcursul celor 3 ani!(in special Costy) Am o intrebare, stie cineva unde sunt afisate pe siteul universitatii restantele si rezultatele la proba practica? Multumesc mult...:)
_________________ Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; Esti intelept daca stii care jumatate!
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 16 Mai 2011, 22:04 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
wollfe
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 16 Mai 2011, 23:26 |
|
|
 ( la avizier caut eu de mult da nu-s decat seriile trecute(eu sunt din Suceava si nici in seriile alea nu m-am regasit, cred ca sunt doar cei din Bucuresti) si subiectele pentru examene...poate nu stiu eu cum sa caut?? Multumesc pentru promtitudine:)
_________________ Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; Esti intelept daca stii care jumatate!
|
|
 |
|
 |
|
cr33p_88
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 17 Mai 2011, 02:01 |
|
 |
| JUNIOR 1 |
 |
|
|
Membru din: 29 Mai 2009, 05:56 Mesaje: 12 Localitate: Bucuresti
SPECIALIZARE si AN: MKT - 3
|
Eu nu gasesc nicaieri un tabel (sau orice) cu notele obtinute de noi. Sa dea naiba ca pe site-ul facultatii numai balarii scrie iar cand pun o intrebare nu mi se raspunde niciodata. Tot mai folositor este forumul asta. Deci...stie careva unde gasesc notele din anul 3 mkt zi ??
_________________ Be the change you want to see in the world...
|
|
 |
|
 |
|
Giuly20
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 17 Mai 2011, 10:13 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
SPECIALIZARE si AN: Mk,an3
|
|
 |
|
 |
|
vasilica_gradinaru
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 17 Mai 2011, 18:35 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: MARKETING
SPECIALIZARE si AN: III
CT: Tulcea
|
|
Eu am terminat testul de la managementul mk. cu 70 puncte in 20 min si 4 sec, cand am intrat acasa pe acces blackboard sa vad notele am vazut ca in loc de procent este un semnul exclamari in chenar verde, asta inseamna ca nu mi-a validat testul? Nu se poate, cat m-am chinuit! Dati-mi va rog un raspuns.....
Ultima oară modificat de vasilica_gradinaru pe 17 Mai 2011, 20:02, modificat 1 dată în total.
|
|
 |
|
 |
|
wollfe
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 17 Mai 2011, 19:36 |
|
|
Hmmm chiar nimeni nu stie cum putem sa vedem ce rezultate avem pana acum?? In nadejdea sa raspunda cineva la intrebarile postate pe pagina oficiala mai fac o facultate pana sa raspunda careva...daca cineva citeste acele intrebari. 
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 17 Mai 2011, 22:26 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
vasilica_gradinaru
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere MAEI an 3 (marketing) Scris: 18 Mai 2011, 08:41 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: MARKETING
SPECIALIZARE si AN: III
CT: Tulcea
|
|
Multumesc Costy, intradevar cred ca asa este deoarece la testul meu la -stare- scrie "necesita verificare", probabil ca dupa verificare va fi validat. La celelalte teste scrie "completat".
|
|
 |
|
 |
|