|
Autor |
Mesaj |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Apr 2011, 19:39 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 18 Apr 2011, 12:51 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
Blonda isi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei ii spune ca se afla in perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificand la sfirsitul zilei, el vede ca in prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km. Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, ii spune: - Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi? - Stiti, cu fiecare zi sunt din ce in ce mai departe de galeata! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 20 Apr 2011, 14:07 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
Intr-o vineri dupa-amiaza un tip intra intr-un magazin de bijuterii insotit de o tipa extrem de draguta. - Aratati-mi niste inele de logodna, va rog, zice catre bijutier. Asta scoate cateva inele cu diamant, mai mari, mai mici. Tipul intreaba despre cel mai aratos dintre ele: - Acesta cat costa? - 5.000 de dolari, vine raspunsul - Dom'le, poate nu m-ati inteles bine, uitati-va inca o data la domnisoara si dati-mi ceva pe masura frumusetii ei... Bijutierul se duce imediat in spate la seif si scoate un inel de logodna cu un diamant formidabil. Ochii tipei se aprind cand il vede. - Acesta cat face? - 60.000 de dolari. - OK, il cumpar. Am sa va scriu pe loc un cec pentru acesti bani. Pentru ca acum e deja vineri dupa-amiaza, am sa va rog sa-l depuneti la banca pentru incasare luni de dimineata la prima ora. Apoi am sa va rog sa-mi trimiteti inelul la aceasta adresa. - Nici o problema, zice bijutierul incantat. Tipul pleaca cu tipa - si mai incantata - lipita bine de el... Luni la pranz bijutierul foarte agitat apare personal in usa tipului: - Domnule, dumneavoastra sunteti un escroc. Cecul pe care mi l-ati dat era fals iar in contul Dvs. nu e nici un ban! - Stiu, zice omul nostru, dar iti dai seama ce weekend am avut?! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 20 Apr 2011, 19:47 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mai 2011, 19:57 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Acum cincisprezece zile am citit ca fumatul te poate ucide. A doua zi, m-am lasat de fumat. Acum douasprezece zile am citit ca, consumata in exces, carnea te poate ucide. A 2-a zi, m-am lasat de mancat carne. Acum opt zile, am citit ca bautura te poate ucide. A doua zi, m-am lasat de baut. Ieri,am citit ca sexul te poate ucide. Azi dimineata m-am lasat de citit. 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mai 2011, 20:04 |
|
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 06 Mai 2011, 19:36 |
|
|
O doamna doreste sa cumpere un papagal si la piata se adreseaza unui vanzator în acest scop: - Puteti sa-mi vindeti vreun papagal? - Bineînteles! Va pot oferi acest papagal la pretul de 900 lei. - Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti? - Va pot oferi acest papagal la pretul de 100lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost la un bordel si vorbeste numai prostii! Femeia se gandeste ca îl va dezvata de acest viciu si-l cumpara. Îl duce acasa si-l pune în colivie. Ajuns aici, papagalul începe sa vorbeasca: - Meserie! Casa noua, matroana noua, misto aici! Vin fetele de la scoala. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi, misto aici! Seara vine sotul. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi… cunostinte vechi… salut, Gigele ! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
maria-magdalena
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mai 2011, 02:06 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
Membru din: 17 Ian 2010, 20:11 Mesaje: 50 Localitate: CLUJ-NAPOCA
FACULTATEA: MG-BV/CIG
SPECIALIZARE si AN: LICENTIIATA 2011
CT: CLUJ-NAPOCA
|
Badea Gheorghe merge cu branza de oaie si alte produse lactate la piata. Fiind imbracat traditional ca un cioban, atrage atentia unor turisti straini aflati in vizita in Romania. Impresionat unul dintre ei il intreaba: -Domnule, ar fi posibil sa vedem si noi cum se traieste la stana? Cum se fac produsele din lapte de oaie? Am putea sa va vizitam? -Vai de mine, da cum sa nu, ii raspunde badea Gheorghe, intrati pe internet pe branza de oi.ro 
_________________ LICENTIIATA 2011
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 08 Mai 2011, 16:30 |
|
|
Un inginer agronom, un oltean scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV ce mult naduf in glas: - Anul trecut am semanat varza pe 5 hectare; dar au mancat-o omizile. Anul acesta am semanat 10 hectare si iar au mancat-o omizile ! - Si ce masuri ati luat ? intreaba reporterul TV. - Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature blestematele !
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 08 Mai 2011, 16:31 |
|
|
Nevasta lui Lingurar bate la portile Raiului. Sfantul Petru ii deschide si o intreaba: -Pe cine cauti ? -Pe sotul meu, Lingurar. -Pai noi avem atatia Lingurari aici ca nu stiu care ii. Spune-mi ceva despre el, de exemplu ce ti-a spus inainte de a muri ! -Mi-a spus ca de cate ori o sa-l insel se va rasuci in mormant. -Aaaa, acum stiu de care Lingurar zici, el e ventilatorul Raiului.
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |