|
Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 04 Mar 2011, 22:13 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
- Ce este mai rau: ignoranta sau dezinteresul? – Nu stiu si nici nu ma intereseaza!
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 04 Mar 2011, 22:14 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Un locotenent, dupa ce a baut aproape toata noaptea, n-a mai reusit sa se trezeasca dimineata. Suna telefonul. O voce de femeie il intreaba: - D-le locotenent, doriti sex prin telefon? - Bineinteles! - Atunci va fac legatura cu comandantul unitatii. ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 04 Mar 2011, 22:14 |
|
|
- Ce mai faci, draga? - Sunt suparata! Sotul meu m-a ofensat grav! - Cum asa? - L-am rugat sa-mi dea 1000 RON ca sa ma duc la un cabinet de infrumusetare, iar el s-a uitat la mine si mi-a dat 2000! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
ailenЯock
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 06 Mar 2011, 19:08 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: Licentiat
CT: Brasov
|
Un ardelean, Ion, voia sa plece in Germania si-l intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana. - Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca tre' sa vorbesti mai rar. Zis si facut. Ajunge Ion la Hamburg , intra intr-un bar si spune: - Bu-na zi-ua! - Bu-na - raspunde barmanul la fel de rar. - Da-ti-mi si mi-e o be-re. - Po-f-tim be-rea. Dupa primele inghitituri Ion spune: - Eu su-nt de la Tu-r-da. Tu de un-de es-ti? - To-t di-n Tu-r-da. - Na... pai atunci de ce vorbim nemteste? 
_________________ Am învaţat că este prea greu să-ţi dai seama unde să tragi linie între a fi amabil, a nu răni oamenii şi a-ţi susţine părerile. (O.Paler)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 14:21 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: -Domnisoara acceptati compania mea pentru 200.000 de RON? Ea zice : -Da! Sergentul se intoarce si striga: -Companieeee, inainte mars!! 
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 22:40 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 22:46 |
|
|
Nicu, proaspat internat ii da telefon mamei sale: -Mamico, sa stii ca e foarte frumos aici, avem si piscina si am invatat sa sar in cap. Doctorul a spus ca daca suntem cuminti maine ne baga si apa in piscina...
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 22:49 |
|
|
- Care e diferenta dintre vina si pacat? - E o vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia... 
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 22:53 |
|
|
Doi copii, un baiat si o fetita se certau. Fiecare se lauda cu ce ii cumparase ma-sa sau ta-su. El zicea ca are masinute, ea ca are papusi si tot asa. La un moment dat el, nemaistiind cu ce sa se laude, isi scoate p*** si, mandru de el, spune: "Na, din asta chiar ca n-ai!" Ea insa raspunde: "Da, dar peste 15 ani tu o sa ai tot una, pe cand eu o sa am cate vreau!" 
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 07 Mar 2011, 22:55 |
|
|
Sotul si sotia in pat, noaptea. Sotul incepe sa-si mangaie cu inteles sotia, care insa ii zice: "In noaptea asta nu, iubitule, ca maine am programare la ginecolog si vreau sa fiu proaspata". Sotul refuzat se retrage suparat, dar peste 5 minute ii vine o idee : "Iubito, dar ai cumva si programare la dentist?" haaaaaaaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |