Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 16 din 26 [ 251 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri
 Mesaj necitit Scris: 20 Ian 2011, 15:18 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
Un barbat statea impreuna cu sotia lui, acasa.
Barbatul, in prima seara, o intreaba:
- N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a big brother ?
- Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua. Poate maine...
A doua seara barbatul o intreaba iar:
- Ce zici, ne jucam de-a big brother?
- Stii, azi am facut mancare, am adus copii de la scoala si sunt obosita... hai s-o lasam pe maine!
In cea de-a treia seara barbatul o intreaba din nou:
- Ei, ce zici!? Azi ne jucam de-a big brother?
- Bine! Hai sa ne jucam.
Barbatul ii spune:
- Ai 5 minute sa parasesti casa!

Imagine

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2011, 20:24 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
:lol:

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2011, 20:24 
Neconectat
VIP
VIP

Doi pureci mergeau pe o motocicleta cu viteza foarte mare. Dupa un timp cel din spate ii spune celui care conducea:
- Opreste ma ca mi-a intrat o musca in ochi! [doh.gif.gif] :lol:

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2011, 20:33 
Neconectat
VIP
VIP

Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos:
- Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri? [784379.gif.gif] 34_

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 10 Feb 2011, 19:38 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Intamplare fericita:
Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.
Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina...

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 10 Feb 2011, 19:48 
Neconectat
VIP
VIP

Ea, după sex oral, vrea să-l sărute. El încearcă să se eschiveze.
- Ciudaţi sunteţi voi, bărbaţii. După voi vă este greaţă, după alţii, nu.
[784379.gif.gif] [bravoo.gif.gif] [784379.gif.gif]

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 10 Feb 2011, 20:00 
Neconectat
VIP
VIP

Nick era un cavaler al regelui Arthur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite.

In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou.

Inainte de a se intoarce in camera lui Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.

In dimineata urmatore magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui...

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Feb 2011, 20:07 
Neconectat
VIP
VIP

O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormior. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si-l priveste ingrozita.
Cucoana o vede, se inroseste si ii zice:
- Ce este Mario, pe la voi nu se face sex?
- Ba da cucoana, dar nu pana se ia pielea! icon_0007.gif

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 16 Feb 2011, 20:50 
Neconectat
VIP
VIP

Intr-una din zile, Bula trebaluia prin bucatarie. O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si singele incepe sa curga. Ia repede o cirpa, infasoara degetul si o taie la dispensar. Intra in dispensar si vede doua usi: “Bolnavi” si "Accidentati”. Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati” Acolo, ce sa vezi? Alte doua usi: "Cu sangerare" si "Fara sangerare" Asa cum era firesc intra la "Cu sangerare". Alte doua usi: "De importanta vitala" si "Fara importanta vitala" Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste iar in strada... Pleaca nervos acasa unde familia il intreaba: - Ei, Bula, te-au tratat bine? - Nu s-a uitat nici dracu la mine, dar organizarea e BETON !!!__._,_.___

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Feb 2011, 20:39 
Neconectat
VIP
VIP

In timpul actului sexual, sotia ii spune sotului: - Semeni cu un celular! - Vibrez mult? - Nu! Dar cand intri in tunel, iti cade semnalul! rotfl_01.gif.gif] [doh.gif.gif] icon_0007.gif

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 16 din 26 [ 251 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Următorul