[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 2 din 7 [ 64 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2
 Mesaj necitit Scris: 03 Mai 2010, 19:19 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Este intradevar o mare problema daca nu predati nenorocitul de proiect si adeverinta de practica se considera RESTANTA !...DAR...este si mai mare nenorocirea daca il predati cum am facut eu si sa nu aveti nota ...iar acum este posibil sa trebuiasca sa il mai predam o data .... eu il am salvat dar am colegi care nu il mai au si acolo va fi beleaua mare ....

Este foarte simplu de conceput un proiect iar o adeverinta se obtine si de la actualul loc de munca al fiecaruia dintre voi ...cine nu lucreaza se "orienteaza" ...succes !

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 04 Mai 2010, 08:20 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

[quote="costy"]Poti lucra oriunde, doar sa-ti dea adeverinta la sfarsit.
Nu se stie nimic deocamdata despre practica de specialitate. Am fost la Centru si mi s-a spus ca ne vor anunta in timpul sesiunii de vara. Asteptam.[/quot

Multumesc Costi. Astept.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 06 Mai 2010, 22:03 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
CT: Bucuresti

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Mai 2010, 12:58 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

SPECIALIZARE si AN: MK - AN III - ZI
CT: BUCURESTI: Splaiul Independenţei nr.113
O lamurire cu privire la practica de specialitate pentru sudentii la ZI (nu stiu daca se aplica in totalitate si pentru cei transferati de la id,fr la zi puteti sa va interesati la secretariat).

Practica se face in cadrul targurilor de la Romexpo!
In ce consta: -participarea in cadrul unui targ la diferite activitati (dispecerat,info,birou) cu grad de dificultate scazut
-durata unui targ este de 4 zile
-activitatea practica 4h/zi dimineata sau dupa amiaza
-la sfarsitul perioadei se obtine o adeverinta care atesta participarea
-aveti nevoie de 3 astfel de adeverinte (deci 3 targuri) care v-or fi prezentate la examenul de practica (din ce am auzit undeva in jurul datei de 20 septembrie)
-programul expozitional este afisat pe site-ul romexpo
-participarea la aceasta practica nu implica realizarea vreunui proiect!

Cum se procedeaza: -se ia legatura cu un reprezentat romexpo
- 021 202.57.00(acesta e numarul oficial, cereti sa fiti preluati de un operator)
- in primul rand o sa va inscrieti, lasand niste date personale si numarul de telefon
- in cel de-al doilea rand o sa tineti legatura cu acel reprezentat si o sa va programati la unul din targuri

Succes!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 31 Mai 2010, 01:58 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

SPECIALIZARE si AN: Mk anul 2
Ne puteti arata un model de proiect?
Un tip de adeverinta?

P.s. imi cer scuze,dar ma numar printre cei presati de toate problemele care chiar n-au timp.
va multumesc din suflet

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 31 Mai 2010, 20:37 
Neconectat
VIP
VIP

Proiectul de practica se adreseaza tuturor studentilor,indiferent de forma de invatamant ZI sau FR !

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 01 Iun 2010, 21:43 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

buna seara dragi colegi! sunt student la mk anul 2 zi...si sunt total nelamurit cu practica acceasta..mentionez ca nu sunt transferat de la id..sunt de la inceput la zi..as vrea sa stiu daca pot face proiect de practica cu siguranta..sau sunt obligat sa merg la romexpo?va multumesc!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Iun 2010, 16:43 
Neconectat
VIP
VIP

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 11 Iun 2010, 08:59 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

SPECIALIZARE si AN: marketing anul 2
CT: giurgiu
regulamentul.gif.gif la centrul din Giurgiu unde sunt eu.am fost informati ca practica de specialitate trebuie incheiata pana pe 20 iulie 2010 ora 15

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Iun 2010, 10:58 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Buna. Cei de la AEI trebuie sa faca proiect de practica?? Pt ca in anunt e specificata numai specializarea marketing. La centru Bacau au zis ca da, si sa ne uitam pe situl USH la anuntul de anul trecut, dar..., acolo e numai pt marketing.

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 2 din 7 [ 64 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul