|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
adele.parvu
|
Subiectul mesajului: Vreau sa ma inscriu la Psihologie Scris: 24 Mai 2010, 12:38 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: psihologie
SPECIALIZARE si AN: psihologie
CT: bucuresti
|
Buna,
Vreau sa ma inscriu la Univ. Spiru, fac. de Psihologie, dar de pe site nu-mi dau seama daca mai exista forma ID sau FR. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreuna din aceste variante. Si, daca stiti, in ce conditii se poate face transferul, la aceeasi specializare, de la alta Universitate la Univ.Spiru?
multumesc anticipat, Adela
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: rugaminte Scris: 24 Mai 2010, 12:40 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Buna ... Din cate stiu eu exista doar forma de invatamant ZI .... dar colegii nostri care sunt la Psiho pot sa confirme sau sa infirme acest lucru 100% !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: rugaminte Scris: 24 Mai 2010, 13:22 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |