Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 24 Ian 2010, 13:56 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
danielaliana cu tot respectul dar costy are perfecta dreptate ...exista topicul pt CIG Craiova deschis insa nici macar un post de la colegi tai acolo..... postez eu cate ceva desi nu am nici o treaba cu CIG-ul  PS : Am postat la toate materiile de la CIG craiova 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 24 Ian 2010, 16:07 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Multumesc denyels . Sincer nu prea meritau. Le-am creat un forum dedicat pentru ca mi-au cerut-o insistent. In loc sa se ajute reciproc, sa posteze fiecare ce are, sa colaboreze intre ei... imi cer sa le trimit rezolvari pe mail. Nu trimit si nici nu voi trimite nimanui grile pe mail. Daca intru in posesia lor le postez pe forum.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 24 Ian 2010, 18:17 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
oricand cu mare placere daca am ,pot sau stiu.... ...chestia cu trimisul pe mail ma enerveaza la culme si nu am de gand sa fac acest lucru indiferent de utilizator ....deci suntem 2 in acest caz  ... este mai simplu sa spuna VREAUUUUUUUUUUUUU
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
bennyyy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 25 Ian 2010, 11:23 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept an 4
|
grila de la dreptu mediului pt DAP Craiova,an 4,o are cineva,va rog????????????
|
|
 |
|
 |
kris83
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 25 Ian 2010, 14:56 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept 1
|
Buna. Pt. anul 3 nu am nimic nici o grila.
|
|
 |
|
 |
ginuta
|
Subiectul mesajului: intrebari si raspunsuri ca intre colegi (discutii libere) Scris: 25 Ian 2010, 19:30 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
are cineva grilele de la statistica anu 2 finante banci Bucuresti, ma puteti ajuta si pe mine, va rog
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 25 Ian 2010, 19:47 |
|
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 25 Ian 2010, 19:53 |
|
|
|
|
 |
|
 |
krystyna68
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 26 Ian 2010, 10:22 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MFC-CIG
SPECIALIZARE si AN: cig 1
|
ma poate ajuta cineva cu subiecte examen an1 cig bucuresti?e greu sa inveti la mate cand ai terminat cu 20 ani in urma.Va rog!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi (discutii libere) Scris: 26 Ian 2010, 10:36 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|