| Autor |
Mesaj |
|
anysavu
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 26 Dec 2009, 01:25 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: MFC-CIG
SPECIALIZARE si AN: CIG I
|
Buna! Daca are cineva grilele de la an I CIG shi eu le vreau, am intrat deja in panica, mai e foarte putzin timp pana incepe sesiunea. Multzumesc anticipat shi multa bafta tuturor. 
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
nicol_nicoleta82
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 28 Dec 2009, 13:42 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: FPP
SPECIALIZARE si AN: pedagogie an 2
|
|
 |
|
 |
|
florynabz
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 29 Dec 2009, 12:35 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
buna.alte grile nu au ma aparut? 
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 29 Dec 2009, 18:36 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
marinela gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 29 Dec 2009, 23:23 |
|
|
|
Pentru cei de la SJA-Brasov,centrul Zalau programarea examenelor:
_________________ "Daca ai cunoscut extazul arderii, nu vei mai putea trai fara flacara." (Rumi)
SJA-Brasov-Administratie Publica-an II-ID
|
|
 |
|
 |
|
viobarbu
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 31 Dec 2009, 15:03 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: mfc, dap
SPECIALIZARE si AN: 2cig 1drept
|
|
sunt anul 1 drept cta. am observat ca la avizier pt fiecare materie in parte apare un set de intrebari..acele intrebari sunt chiar grila pt examen din care imi vor pica mie 20 intrebari sau sunt doar informativ(un exemplu)??
|
|
 |
|
 |
|
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 31 Dec 2009, 18:10 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
Buna! Stie cineva ceva depre notele la Practica de specialitate? in foarte multe judete nu sunt trecute, asta ce inseamna? dar totusi am vazut ca sunt cateva note...cam mici! ...ma gandesc la ce-i mai rau, sper ca am reusit!!! 
|
|
 |
|
 |
|
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 31 Dec 2009, 18:13 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
 |
|
 |
|
ford6614
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 01 Ian 2010, 09:01 |
|
Membru din: 18 Iun 2009, 17:10 Mesaje: 56 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: Management-an III
|
|
La multi ani!
_________________ Management, anul III, Bucuresti
|
|
 |
|
 |
|
mihaela8386
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 01 Ian 2010, 18:58 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
La multi ani! Sa aveti un AN NOU cu sanatate si bucurii si sa treceti cu bine peste sesiune.
Sunt in anul II zi (transferata de la FR) si vreau sa stiu cum pot face rost de grile si nu stiu nici ce grupa sunt Structura examenului este una nasoala foarte dese examenele si ora 11-12 nepotrivita. Pai eu am serv. (nu sunt singura care are serv.) cum ma duc la examene Daca are cineva programarea de la FR si de la ID sa o posteze sa vedem cum putem sa le programam. Eu una nu pot intra pe Avizier , nu stiu de ce nu-mi da voie si nu prea stiu nimic de sesiunea asta de iarna
Va rog sa ma ajutati
|
|
 |
|
 |
|