|
| Autor |
Mesaj |
|
d.b.
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 09 Noi 2009, 17:48 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
multumesc costy sper ca anul acesta sa avem cu cine colabora
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
alin13n2002
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 15 Noi 2009, 19:08 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
salut sunt student la spiru haret anul 1 la Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale, si sunt proaspat posesor de legitimatie de student, acuma vin si eu cu o intrebare am un coleg care este la alt profil si la sfarsitul legitimatiei are atasata o minilegitimatie cu poza si stampila facultati care are reducere de 50% la transport ratb metrorex cfr, eu care sunt la Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale de ce nu am primit acea legitimatie ca sa am reducere, trebuie sa merg la secretariat sa le cer sa imi ataseze acea legitimatie. va multumesc
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 16 Noi 2009, 15:12 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
Nu mi-ai spus la ce facultate este colegul tau, in ce an este, la ce forma de invatamant este el (id, fr, zi). Dar tu?
|
|
 |
|
 |
|
alin13n2002
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 16 Noi 2009, 17:15 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
eu sunt la zi la marketing iar colegul meu este la management financiar contabil la zi tot la spiru haret.
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 16 Noi 2009, 18:23 |
|
|
|
In cazul acesta, iti recomand sa mergi la secretariat.
|
|
 |
|
 |
|
silvia popa
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 17 Noi 2009, 02:32 |
|
 |
| MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
|
|
Buna sunt si eu de la centrul teritorial Alba Iulia ma bucur ca v-am descoperit,e drept destul de tarziu,toata stima pentru munca ta ,Costi,si mai ales pentru faptul ca ai ales sa te inhami la o astfel de munca,intr-o societate in care toti vor doar sa castige cat mai mult.....cred insa ca ai facut o alegere buna,ai castigat ceva ce nu se masoara nici nu se cantareste:RESPECTUL NOSTRU,al celor pe care ai ales sa ii ajuti! MULTUMIM!
|
|
 |
|
 |
|
manuela9
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 17 Noi 2009, 13:37 |
|
 |
| MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
|
|
pentru cei care s-au transferat de la bucuresti la brasov isi pot crea un cont nou , eu am reusit in sfarsit
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 18 Noi 2009, 00:21 |
|
|
|
 |
|
 |
|
manuela9
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 18 Noi 2009, 15:08 |
|
 |
| MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
|
|
am urmat acceasi pasi ca prima data ,numai ca am schimbat parola si am primit mail de confirmare . am intrat pe mail dupa care m-am logat cu noua parola la brasov
|
|
 |
|
 |
|
willrock
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 23 Noi 2009, 17:06 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
Cand vor fi disponibile sintezele de anul acesta pt man.fr anul 1, daca aveti idee??????? pe site-ul facultati sunt cele de anul trecut ,banuiesc ca se vor schimba stie cineva ceva ? 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |