[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 24 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 28 Oct 2009, 22:20 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 28 Oct 2009, 22:58 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Din grilele din arhiva sa dat anul trecut. Anul asta nu se stie. Oricum, orice noutati cu privire la grile sau la Universitatea Spiru Haret, vor fi afisate pe forum in timp util. Deocamdata sesiunea nu a inceput si de aceea suntem asa putini pe forum.

Sus 
 Subiectul mesajului: Re: corina401
 Mesaj necitit Scris: 03 Noi 2009, 13:35 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

buna. sunt si eu in anul I la filosofie. as dori sa pot sa mai cunosc si alti studenti cu care sa purtam discutii in legatura cu subiectele de curs, mai ales ca eu nu prea ajung la cursuri deoarece mai si lucrez. va multumesc.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 03 Noi 2009, 13:43 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Colegii ti-i gasesti la GRUPURI DE DISCUTII: viewforum.php?f=374 .
Selectezi Centre teritoriale din cadrul UNIVERSITATII SPIRU HARET si apoi dai clik pe orasul tau.
Acolo poti purta discutii pe toate temele.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 00:36 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

SPECIALIZARE si AN: MKT - 3
CT: Bucuresti
Salutare la toata lumea. Abia am trecut si eu in anul 2 mkt zi, bucuresti. Anul I am fost tot la zi. Poate cineva sa ma ajute cu o mica problema ?? Unde gasesc si eu o lista unde sunt toate grupele ??..sau macar seriile din anul 2 cu numele fiecaruia ?1...partea nasoala e ca, eu nu stiu in ce serie sunt...iar grupa, nici atat :D

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 01:02 
Neconectat
VIP
VIP

ciao,costy.ce ma bucur ca tot impreuna cu noi esti!eu una nu stiu ce sa mai cred cu acreditarea universitatii.chiar nimeni nu ne da un raspuns sigur?in presa tot apar articole care ne sperie.te rog mult.cand apar ceva grile pt an 2 zi drept imi poti spune?mersi din suflet

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 02:38 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 02:40 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 22:17 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

nu reusesc sa gasesc arhiva 2008-2009 cig an 3 Brasov.
ma poate ajuta cineva?
multumesc.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Noi 2009, 22:23 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Anul trecut nu prea am avut pe forum studenti de la Brasov pentru CIG, toti erau la Bucuresti. Nu mai cauta ca nu gasesti aici, imi pare rau.

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 24 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Următorul