Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 2 din 5 [ 45 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: INTREBARE: E SAU NU E ACREDITATA
 Mesaj Scris: 10 Iul 2009, 16:42 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Într-o hotărâre de Guvern care a fost dată la începutul acestei săptămâni, se specifică faptul că Universitatea Spiru Haret nu mai poate să mai facă înscrieri din toamnă, din cauză ca nu mai este cuprinsă în hotărârea de Guvern din 2007, mai exact, nu se mai află pe listele universităţilor acreditate

Sus 
 Mesaj Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj Scris: 10 Iul 2009, 20:47 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Este acreditata doar la zi si provizoriu la FR,forma de ID nici nu este trecuta,propunerea mea este sa va transferati la ZI pentru a nu avea nici un fel de problema ulterior.Succes

Fişiere ataşate:
HG nr.635.pdf [515.26 KiB]
Descărcat de 257 ori
Sus 
 Mesaj Scris: 11 Iul 2009, 17:46 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Nu e o solutie sa treci la zi la Spiru.Dupa ce vei fi cu diploma de licenta in mana o sa realizezi ca ai dat banii degeaba caci o sa fii refuzat la interviuri de angajare.
Cel mai bine e sa te transferi la alta facultate sau, daca nu se poate, sa o iei de la zero la alta facultate.

Sus 
 Mesaj Scris: 11 Iul 2009, 18:18 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Voi vedeti Univ Spiru Haret in atasamentul urmator?
Fişiere ataşate:
monitor oficial nr 465_6 iulie 2009.pdf [859.1 KiB]
Descărcat de 284 ori

Sus 
 Mesaj Scris: 13 Iul 2009, 13:34 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Buna ziua,

ar putea cineva sa imi spuna cite ceva despre acestafacultate, despre examene si daca sectia Finante Banci e acreditata?
daca ar fi posibil, as avea nevoie de vreo grila de examen pentru a-mi face o idee. Adresa mea este sunt interzise adresele de mail.es

Sus 
 Subiectul mesajului: ''MARKETING - FR'' ~ FACULATEA NU ARE ACREDITARE ~
 Mesaj Scris: 14 Iul 2009, 20:36 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
CT: Bucuresti
Dupa cum probabil ati aflat cei care suntem studenti la Universitatea Spriru Haret specializarea ''marketing - fr'' facem degeaba aceasta facultate deoarece nu are si NU A AVUT VREODATA acreditare de functionare ,numai cei de la zi si id au acreditare ,id - au de fapt acreditare de functionare provizorie.
Acestea fiind spuse ... astept si comentariile voastre la acest topic cat si solutiile ,una dintre ele fiind transferul la zi,iar pentru confirmarea celor scrise de mine urmati acest link,cu precizarea ca nu numai specializarea ''marketing - fr'' nu are acreditare de functionare ci si alte specializarii ale acestei Universitatii:

http://media.hotnews.ro/media_server1/d ... ditate.pdf

Sus 
 Mesaj Scris: 15 Iul 2009, 18:56 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Nu cred ca e suficient transferul la zi, plus ca nu va fi posibil ca atatia studenti sa treaca la zi.Universitatea Spiru Haret nu a depus dosarul de evaluare periodica pentru niciuna din formele de invatamant iar dupa atatea scandaluri e discreditata oricum.Solutia?...........

Sus 
 Mesaj Scris: 16 Iul 2009, 01:03 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Buna seara!
Sunt student la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Geografie si Geografia Turismului specializarea Geografia Turismului forma ID anul 2.

Reintroducerea in HG 749/2009 nu va rezolva decat problema studentilor de la ZI.
Ce se intampla cu cei de la FR sau ID Bucuresti sau si mai rau cu cei de la ID din tara?
Oricum in acest an expira acreditarea sau autorizarea majoritatii facultatilor de la Spiru Haret forma de ZI
Din moment ce nu vor sa primeasca controlul ARACIS nu vad cum ar putea sa isi reinnoiasca acreditarile sau autorizarile.

Din cate am inteles din HG 635/2008 HG in baza careia s-a organizat admiterea in anul universitar 2008-2009 doar forma de invatamant de ZI de la specializarea Geografie este ACREDITATA iar specializarea GEOGRAFIA TURISMULUI forma de invatamant de ZI este doar AUTORIZATA. Ce se intampla cu studentii care trec in toamna in anul 2 sau 3 la formele ID si FR de la cele doua specializari? Avem vreo sansa sa putem da licenta la una din facultatile acreditate de la Spiru Haret? Trebuie sa ne mutam la forma de invataman de ZI pentru urmatorii ani de studiu? Se poate sa ne transferam la Universitatea Bucuresti si sa ni se recunoasca anul sau anii de studiu de la Spiru Haret?

Ce se intampla ce cei care au data admiterea in momentul in care facultataea era acreditatata iar in timpul celor 3 ani de studiu facultatea isi pierde acreditarea? (aici ma refer la specializarea geografie)
Ce se intampla ce cei care au data admiterea in momentul in care facultataea era autorizata iar in timpul celor 3 ani de studiu facultatea isi pierde autorizarea sau nu reuseste sa isi obtina acreditare? (aici ma refer la specializarea geografia turismului)
Ce se va intampla in aceste doua cazuri? Unde vom da licenta? La Spiru Haret sau la Universitatea Bucuresti?

Din ce ne spun cei de la secretariatul facultatii toate lucrurile sunt ok....din pacate doar pentru ei care isi iau foarte multi bani din taxele anuale.

Sus 
 Mesaj Scris: 16 Iul 2009, 17:36 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Celor care au terminat faculatatea la ID sau FR li se anuleaza diplomele.Pentru ceilalti cea mai buna solutie este sa incerce sa se transfere la alta Universitate ( nici la invatamantul la zi la Spiru nu e foarte clara situatia).
Eu am terminat anul trecut MFC la zi, am diploma de licenta.........
Am inteles de la Ministrul Ecaterina Andronescu faptul ca o lege o poate anula pe alta. ( adik legea prin care s-a dat autorizatia invatamantului la zi la Spiru poate fi anulata de o alta lege acum).
Cel mai bine este sa nu riscati si sa mergeti la alta facultate la care nu exista riscul sa dati banii degeaba pe o diploma nerecunoscuta.Va echivalati din examene si rezolvati problema.
Bafta

Sus 
 Subiectul mesajului: acreditata sau nu???
 Mesaj Scris: 24 Iul 2009, 18:45 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: marketing,an 2
buna!ce se intampla cu facultatea asta?e acreditata,nu e?exista vreo lista ceva cu fac acreditate din cadrul ei?eu sunt la marketing,am intrat in anul 2 si nu prea sunt in tara decat la examene,deci nu-s la curent cu vestile.... ma poate lamuri cineva?kiar ma ingrijoreaza treaba asta....multumesc mult si felicitari pt forum!

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 2 din 5 [ 45 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul