Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ] 

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum invatati pentru cate un examen ? Si cat timp va ia ?
 Mesaj Scris: 15 Iul 2011, 23:03 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: Anul II
CT: ---
Cu o zi inainte de examen citesc grila si raspunsurile pana imi intra toate in cap . Stau toata ziua cu grila si raspunsurile in fata , le citesc de n ori , dimineata inainte de examen mai citesc odata dupa care ma duc la examen .

Sus 
 Mesaj Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: Cum invatati pentru cate un examen ? Si cat timp va ia ?
 Mesaj Scris: 05 Aug 2011, 23:23 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MARKETING
CT: BISTRITA
Interesant subiect,merita discutat.

Sus 
 Mesaj Scris: 03 Sep 2011, 11:51 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

FACULTATEA: MG-BV/CIG
SPECIALIZARE si AN: LICENTIIATA 2011
CT: CLUJ-NAPOCA
eu de exemplu nu am invatati strict grila mecanic
si azi pot face oricare grila din anii trecuti
am invatat doar raspunsurile bune la intrebari
ex. definitia contului ,daca o stii poate sa-ti succeasca intrebarea cum vor nu dai gres
restul e umplutura

LICENTIIATA 2011

Sus 
 Mesaj Scris: 05 Sep 2011, 04:05 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: SH
SPECIALIZARE si AN: MAEI An 1
CT: Bucuresti
Eu de exemplu , invat grila direct dupa anumite cuvinte cheie care incerc sa le memorez.
De exemplu la intrebarile A/F le citesc doar pe cele adevarate cat sa-mi sara in ochi daca le vad la testare (si daca le citesti cel putin o data si atent , crede-ma ca-ti dai seama) iar cele care nu-mi aduc aminte a le fi citit le pun false.Sau invers.Sau le citesc pe toate , tiparindu-mi-le in minte la fel , dupa anumite cuvinte cheie. Daca acel cuvant cheie se regaseste in mai multe intrebari, atunci mai adaug un cuvant in memoria creierului meu lenes.
Unde sunt mai multe variante de raspuns , citesc intrebarea si numai raspunsul corect atent. Sa invat astfel o grila nu-mi ia mai mult de 2 ore , cateodata am terminat si intr-o ora si-un pic.
Sunt anul 1. Rezultatele mele pana acum ?
Cea mai mica nota luata a fost 5 (pentru ca grila care am invatat-o n-a corespuns cu ce-a picat.Totusi , au fost intrebari asemanatoare iar faptul c-am citit grila m-a ajutat sa iau nota de trecere). In rest multe note au fost undeva in jur de 7.50 , si vreo 2 de 9. Am 2 restante din cauza ca la un examen nu m-am prezentat , iar la celalalt am mers la bulan fara copiute fara nimic(Matematici financiare si actuariale la care voi da maine restanta , si va rog sa-mi tineti pumnii :D) . Sper ca va ajuta la ceva postul meu :P. O zi buna!

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]