Autor |
Mesaj |
bodo
|
Subiectul mesajului: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 25 Mai 2011, 09:31 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: DREPT AN. 3
CT: CONSTANTA
|
la examenul asta nu am nici o grila asa ca cei ce dispun de ele sunt rugati sa le posteze
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
bodo
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 25 Mai 2011, 15:47 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: DREPT AN. 3
CT: CONSTANTA
|
hai ca am gasit grila. grila are doar raspusurile corecte
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
geeman
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 28 Mai 2011, 16:02 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: Drept An III
CT: Constanta
|
Multumim Bodo, pe acestea le-ai numerit ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif)
|
|
 |
|
 |
anao_22
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 13:14 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: drept anul 2
CT: constanta
|
asa am si eu o grila la acest examen,e la fel cu cea postata de bodo,dar cu variante
|
|
 |
|
 |
anao_22
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 13:17 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: drept anul 2
CT: constanta
|
Fişiere ataşate: GRILA Drept social european 80.doc
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 13:22 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: Drept an III
|
grila de mai sus nu cred ca este postata corect mie imi da eroare. are doar 4 kb poate o poti posta din nou
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 16:16 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
AM O MARRRREEEEE NELAMURIRE!!!!
Am intrat pe Balckboard, dar nu la Rezultate testare, am intrat la AN 3, ca si cum as da examen, am selectat Drept social european (ultimul din lista), iar in loc sa imi apara examenul (si sa imi spuna ca nu pot sustine examenul de la aceasta adresa IP....bla..bla..bla...) imi spune FOLDER EMPTY. Ce mama naibii se intampla....La toate celelalte materii apare examenul. Daca ma duc maine la examen si imi apare acelasi Folder empty, ce fac????
La voi e la fel?????
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 19:43 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Ca sa intri de acasa in BB este posibil pana la un anumit "punct"....pentru a trece de acel "punct" (poate nu este denumirea potrivita) ar trebui sa fi la un centru din afara tari si sa sustii examenul de acasa ........poti sa repeti asta la nesfarsit pentru ca nu ai acces la folder ar fi chiar absurd sa ai  .... in sala de examen sigur nu vei avea probleme !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 20:55 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: SEM.2 - DREPT SOCIAL EUROPEAN Scris: 06 Iun 2011, 21:58 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Intre timp am facut rost de aceasta grila.
NU STIU NIMIC DESPRE EA!!!! Nu cunosc intrebarile ca nu am citit sinteza, asa incat nu stiu daca are sau legatura cu materia. DACA cineva care ar sti sigur ca e OK, sa ne confirme, ca nu mai e mult timp de studiat.
|
|
 |
|
 |
|