Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 08 Dec 2010, 10:56 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
In acest topic se vor discuta si rezolva grilele pentru anul de studiu 2010-2011. Grilele de anul trecut le gasiti in ARHIVA accesand acest link: Arhiva USH. Mult succes in noul an universitar.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
crystyanmares
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 19 Ian 2011, 22:04 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept anul1
CT: constanta
|
spor la invatat va rog daca gasiti si alte grile nu omiteti sa le afisati multumesc anticipat
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 30 Ian 2011, 18:58 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: Drept an III
CT: Constanta
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 30 Ian 2011, 19:14 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Eu asta am ... sper sa va fie de folos .....raspunsurile cad in sarcina voastra ! Succes !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 31 Ian 2011, 09:30 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
In mod "obligatoriu" trebuie sa cititi sinteza postata de Denyels mai sus. Am gasit in arhiva o grila cu 350 de intrebari care pare destul de complexa. Asa cum am fost obisnuiti deja, Spiru Haret a schimbat grilele, deci asta are doar caracter orientativ
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 01 Feb 2011, 17:36 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Rog colegii care au sustinut deja acest examen sa posteze grila care s-a dat la examen Colegii care urmeaza sa sustina eamenul (si eu) va vor multumi.... Eu am aceasta grila, dar rog colegii care au dat deja examenul, sa ne spuna daca este grila corecta!!! ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 01 Feb 2011, 20:39 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
In lipsa unei grile reale, atasez alaturat o sinteza complexa despre Dreptul procesual penal
|
|
 |
|
 |
socrate111
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 04 Feb 2011, 13:36 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
buna ziua .va rog frumos daca poate cineva spune care este grila corecta pentru drept procesual penal/.Maine sustin examenul si nu stiu ce grila sa invat.multumesc anticipat
|
|
 |
|
 |
costinilie
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 04 Feb 2011, 18:01 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Sunt in aceeasi situatie. Pe 06.02.2011 am examen. Sincer, nu cred ca exista o grila pentru Constanta, din moment ce au schimbat intrebarile.
Tot ce iti ramane de facut, e sa te apuci sa descarci asa-zisa sinteza de pe siteul USH, vei vedea acolo exact ce trebuie sa citesti si te apuci de invatat din Codul de procedura penala. Daca nu il ai il pun eu mai jos, dar lipsesc cateva pagini.
|
|
 |
|
 |
crystyanmares
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 1- Drept procesual penal (drept) Scris: 05 Feb 2011, 13:37 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept anul1
CT: constanta
|
ACEASTA ESTE GRILA DE CONSTANTA DUPA CARE AM SA INVAT ASA E COLEGU AM GRESIT PRIMUL ATACHEMENT IMI CER SCUZE
|
|
 |
|
 |
|