Autor |
Mesaj |
zapacitamica
|
Subiectul mesajului: Discutii Licenta MAEI iulie 2011 Scris: 08 Noi 2010, 17:22 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MK 3
CT: Bucuresti
|
Buna!
Imi poate spune careva cand anume trebuie facuta cererea pentru a ne inscrie la licenta? si cum ne alegem profesorul coordonator? ne ducem cu cererea la profesor sa o semneze si apoi o predam la secretariat?
Multumesc!
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
adellinne
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 10 Noi 2010, 12:40 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Din cate stiu eu, examenul de licenta este compus doar din ex pe calculator/verificarea cunostintelor. S-a schimbat ceva? Facem lucrare pana la urma? Daca stii mai multe detalii, din surse oficiale, posteaza-le aici! Cand am intrebat eu in Octombrie nimeni nu stia nimic de lucrare, daca se face sau nu, unde?, cum?, cand?, si cu cine?...
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 12 Noi 2010, 11:22 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Lazzy_Boy
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 19 Dec 2010, 14:30 |
|
Membru din: 27 Mai 2009, 14:00 Mesaje: 17 Localitate: Bucharest
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Bucuresti
|
Pana la urma stie sau a aflat cineva la Marketing anul acesta licentza se da doar prin examen pe calculator sau se face si proiect de licenta?
_________________ The Force is Strong in this one!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 27 Dec 2010, 19:33 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Deocamdata nu se stie OFICIAL nimic... dar ...este tot timpul din lume pentru asta ....... mai aveti 2 sesiuni de examene de sustinut pana sa ajungeti la licenta. De indata ce vor aparea informatii noi si utile le vom posta cu drag eu sau oricare dintre colegi ! Succes !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
rikki
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 12 Ian 2011, 04:51 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
|
In luna noiembrie am intrebat la secretariat de modalitatea de sustinere a examenului si mi-a spus ca licenta se da numai pe baza de examen computerizat. atat. daca intervine ceva nou se va posta pe site-ul spiruharet.ro
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Licenta 2011 Scris: 21 Ian 2011, 22:46 |
|
|
Examenul de licenta (restanta) se va sustine in data de 16 02 2010.
Se va mai sustine doar in anumite centre ...de regula acolo unde exista facultatea acreditata.
Aradul sustine examenul la Blaj !
Examenul se sustine din grila 2010 !
|
|
 |
|
 |
rikki
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 31 Ian 2011, 16:36 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
|
Licenta: [b][b]Dosarul candidatilor trebuie sa cuprinda:[/b][/b] - un dosar plic - diploma de bacalaureat (sau echivalenta) în original; - certificat de nastere, în copie legalizata; - certificat de casatorie – daca este cazul – în copie legalizata; - copie xerox carte de identitate; - trei fotografii tip buletin de identitate; - chitanta de achitare a taxei ; - supliment la diploma (va fi adaugat la dosarul candidatului de catre secretariat) - certificatul de competenta lingvistica (va fi adaugat la dosarul candidatului de catre secretariat).
Proba pentru Evaluarea cunostintelor fundamentale de specialitate se sustine sub forma de test grila complex, în Platforma Blackboard. Nota minima de promovare a examenului de licenta fiind de cel putin 6,00 (sase).
Rezultatele examenului de licenta se vor afisa/comunica în termen de cel mult 48 de ore de la data sustinerii. Eventualele contestatii privind rezultatele obtinute se depun la secretariatul facultatii în termen de 24 de ore de la comunicarea rezultatelor si se rezolva în acelasi termen de 24 de ore de la încheierea perioadei de depunere.
Subiecte propuse pentru examenul de licenta Specializarea MARKETING: 1. Introducere in Marketing 2. Cercetari de marketing 3. Politici de marketing
Atasez si grilele nerezolvate
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
rikki
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 31 Ian 2011, 16:40 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
|
Subiecte propuse pentru examenul de licenta specializarea Afaceri Economice Internationale 1. Comert international si politici comerciale 2. Tehnici de comunicare si cooperare economica internationala 3. Introducere in marketing
Atasez si grilele nerezolvate
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
chiper
|
Subiectul mesajului: Re: licenta Scris: 01 Feb 2011, 15:43 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: marketing an 3
CT: bucuresti
|
si le rezolva cineva? :) multumesc mult .
|
|
 |
|
 |
|