[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - Licenta MK Iunie 2011 Introducere in Mk
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 3 din 8 [ 72 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Licenta MK Iunie 2011 Introducere in Mk
 Mesaj necitit Scris: 16 Iun 2011, 21:11 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: marketing, an 2 zi
CT: Bucuresti
acum am terminat de comparat grila de deasupra cu cea atasata in pdf mai sus si par identice. acum sper sa fie si bine. in zillele urmatoare o sa iau la puricat fiecare intrebare in parte, insa la ce mi-e frica mie e la cercetari unde nu prea le dau de cap. par destul de naspa subiectele si poti lua teapa usor cu variantele.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 16 Iun 2011, 21:14 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

7.b si 105.b

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 16 Iun 2011, 21:22 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

sorry dar micromediul se refera la ce este in interiorul firmei. sunt sigur 100 %. tin minte ca mi-a picat anii trevuti o intrebare asemanatoare. e si logic. "micro" vine de la ceva mic, adica ce se intampla in cadrul companiei, intr-un spatiu restrans. macromediul este legat de exterior, ceva mare, mai complex. si mai mult de atat, este o singura varianta cu "interiorul firmei", deci ar fi evident raspunsul. iar legat de intrebarea 105 nu stiu ce sa cred...

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 16 Iun 2011, 22:46 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

FACULTATEA: MI
SPECIALIZARE si AN: MK 1
Factorii micromediului: furnizorii, intermediarii comerciali, clientii, concurentii, publicul.

O intrebare din introducere in marketing anul 1:
175. Micromediul firmei face parte din:
a. mediul intern
b. mediul demografic
c. macromediul firmei
d. mediul extern
ANS:d

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 16 Iun 2011, 23:02 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Iun 2011, 09:56 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Nistor Ion Cristina dc ai dat copy/paste ?..mai simplu postai un mesaj de genul nu sunt bune grilele postate de..... si motivai.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Iun 2011, 10:00 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

SPECIALIZARE si AN: MK, 3
CT: Ploiesti
nistor ion cristina, eu vad ca grilele postate de tn sunt identice cu cele de sus, cum adica nu sunt bune?

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Iun 2011, 17:02 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

FACULTATEA: mkai
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: bucuresti
7-B
MICROMEDIUL-factori din exteriorul firmei.
Micromediul si macromediul formeaza mediul extern al firmei. Exclusa orice alta varianta de raspuns. Din micromediu fac parte furnizorii, clientii, intermediarii, concurentii, organismele publice. A nu se confunda cu mediul intern al companiei sau...cu micromarketingul...sau alte micro...
Verificati materialele pe care le aveti...eventual Gh. M. Pistol, Marketing, Editura Fundatia Romania de Maine, 2007, pag.44-45.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Iun 2011, 17:23 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 17 Iun 2011, 19:41 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

FACULTATEA: mkai
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: bucuresti
La pct 7 raspunsul corect est b din punctul meu de vedere si nu am niciun dubiu. Micromediul face parte din mediul extern al firmei si nu am gasit in nicio carte alta informatie.
pct57: eu cred ca este corect b, avand corespondenta cu cei 4p ai vanzatorului(pret,produs,promovare,publicitate). Adica sunt 4c(consumer wants and needs,cost to satisfy,convenience to buy,communication)
de ce s-a ales 7c?

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 3 din 8 [ 72 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul