| Autor |
Mesaj |
|
serbanniko
|
Subiectul mesajului: spaniola Scris: 08 Mai 2011, 16:40 |
|
 |
| JUNIOR 1 |
 |
|
|
|
|
la spaniola cand se afiseaza grila cu raspunsuri?bafta tuturor.pupici si spor la invatat
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: spaniola Scris: 08 Mai 2011, 16:54 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
Anul trecut in sem 2 au fost si cateva intrebari noi dar din spusele colegilor au fost intrebari cu grad mediu de dificultate si au luat toti examenele cu note foarte mari. Succes !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: spaniola Scris: 08 Mai 2011, 16:56 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
|
Grila aranjata pentru a fi "invatata" :)))
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
serbanniko
|
Subiectul mesajului: Re: spaniola Scris: 17 Mai 2011, 13:15 |
|
 |
| JUNIOR 1 |
 |
|
|
|
|
ieri am avut examen la spaniola si din grila postata nu mi-a picat decat 7 intrebari restul noi.va rog cine are si grila noua sau cine a dat sa posteze testele lor.va rog din suflet.multumesc si bafta in continuare
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: spaniola Scris: 19 Mai 2011, 20:25 |
|
|
|
NU cred ca te poate ajuta cineva cu alte grile pentru ca sincer nu cred ca exista.... v-am prevenit ca sunt intrebari suplimentare pe care din pacate nu le stiu fiind foarte putini acei care au ales spaniola . Poate mai ajuta la ceva sinteza ...poate !
Succes !
|
|
 |
|
 |
|
serbanniko
|
Subiectul mesajului: Re: spaniola Scris: 21 Mai 2011, 15:07 |
|
 |
| JUNIOR 1 |
 |
|
|
|
|
multumesc mult.dar din cei care suntem nu se gaseste nimeni sa-si posteze testul?bafta in continuare
|
|
 |
|
 |
|