| Autor |
Mesaj |
|
mikutzuku
|
Subiectul mesajului: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 03 Ian 2011, 22:08 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: AI an 3
CT: Suceava
|
|
Are cineva grilele si rezolvarile pentru specializarea "Afaceri Internationale"??? Si ma poate ajuta si pe mine? :D
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: O RUGAMINTE!!! Scris: 03 Ian 2011, 22:11 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
am si eu o rugaminte... ...cand vrei sa lasi un mesaj foloseste butonul RASPUNDE este mult mai usor de urmarit si de ce nu de oferit ajutorul dorit ....iar daca ti-ai completa si profilul din panoul utilizatorului ar fi si mai ok .......ms anticipat !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
Ultima oară modificat de denyels pe 03 Ian 2011, 22:13, modificat 1 dată în total.
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: O RUGAMINTE!!! Scris: 03 Ian 2011, 22:12 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Incearca in arhiva viewforum.php?f=226 iar daca nu iti este ceva in clar spune si te vom ajuta cu ce avem sau putem
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
mikutzuku
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 04 Ian 2011, 19:25 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
|
Scuze nici nu am fost bagat de seama ca am dat pe subiect  si multumesc 
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 04 Ian 2011, 21:44 |
|
|
Important este sa fi mai atent pe viitor ... ...eu am inceput sa postez cate ceva la AI...sunt grilele din care s-a dat anul trecut examen ...sper sa va ajute si pe voi !
|
|
 |
|
 |
|
mikutzuku
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 05 Ian 2011, 20:06 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
|
Voi incerca sa fiu mai atent  multumesc pentru ce ai postat pana akum:)... Pentru " Relatii valutare internationale" are cineva o grila??? am cautat si in arhiva dar nu gasesc nimic:(
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 06 Ian 2011, 20:40 |
|
|
Este un examen care iti va da destule batai de cap dar... o sa postez in topicul deschis la aceasta disciplina grila pt ca o am  ........ 
|
|
 |
|
 |
|
mikutzuku
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii libere an 3 (Afaceri Internationale) Scris: 08 Ian 2011, 23:48 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
|
ms mult :smile  dar totusi m-ai pus pe ganduri :?... de ce sa imi dea batai de cap??? la ce sa ma astept mai exact:P
|
|
 |
|
 |
|