| Autor |
Mesaj |
|
geo_b
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 19 Ian 2011, 11:13 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
CT: Bucuresti
|
|
_________________ ''A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste''
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 19 Ian 2011, 11:30 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 19 Ian 2011, 11:35 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
va recomand sa comparati subiectele pentru examen postate pe saitul oficial cu grilele din anul trecut pentru a nu avea surprize mai putin placute ! Succes !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
geo_b
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 19 Ian 2011, 12:07 |
|
|
|
Iata de pe site-ul oficial al facultatii! Nu stiu exact daca sunt tocmai intrebari,mai mult se face trimitere catre manualul materiei.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________ ''A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste''
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 19 Ian 2011, 19:07 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
Pentru cei care nu au timp sa parcurga toata materia, un mic ajutor:
|
|
 |
|
 |
|
djdean1988
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 20 Ian 2011, 20:17 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: afaceri 2
|
|
multumesc tare mult,banuiam eu ceva:))
|
|
 |
|
 |
|
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 21 Ian 2011, 22:25 |
|
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Arad
|
|
Daca va poate ajuta si acest format, va rog, cu incredere(sunt cele care se gasesc "la liber" pana in acest moment). Sa va fie de folos.
IMI CER SCUZE CEL DE DINAINTE NU ERA IN ORDINE ALFABETICA.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
|
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 22 Ian 2011, 15:31 |
|
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Arad
|
|
La intrebarea din grila postata de mine "Ce este un curriculum vitae? ", raspunsul corect este C- un document concis , despre pregatirea si experienta candidatului, care sa ofere sansa unui interviu.Imi cer scuze pentru unele greseli, nu am apucat s-o verific, deoarece la mine este ultimul examen.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 22 Ian 2011, 17:01 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
M-am intors de la examen cu primul 10 din aceasta sesiune. Succes tuturor si multumesc pentru participarea la discutii si implicarea in rezolvarea acestora.
|
|
 |
|
 |
|
geo_b
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1- PROGRAME DE MARKETING (MK) Scris: 22 Ian 2011, 21:17 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|