×
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ Pagina 1 din 1 [ 9 mesaje ] Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 29 Ian 2010, 00:06 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3
Avatar utilizator

Membru din: 21 Mar 2009, 03:15
Mesaje: 3918
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Guvernul Boc 3...4, am pierdut sirul. Ministrii... in mare parte... aceiasi. Vor scoate tara din criza exact ca in melodia urmatoare:Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 
 
Sus   
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 25 Mai 2010, 15:44 
Neconectat
JUNIOR 2
JUNIOR 2
Avatar utilizator

Membru din: 25 Mai 2010, 13:21
Mesaje: 44
FACULTATEA: LICENTIAT
SPECIALIZARE si AN: MASTER-AN I
CT: ARAD
SCUFIŢA PORTOCALIE ŞI TRAIAN ORGANEra odată o fetiţă care primise în dar de la conducătorul ţării în care trăia, un minunat minister de culoare portocalie. Fetiţei îi plăcea la nebunie ministerul, pentru că îi dădea ocazia să bage mânuţele în sacul cu bani al tărişoarei patronate de stăpânul său şi să ia de acolo cât şi cum credea ea de cuviinţă. Tot ministerul cu pricina îi plimba picioruşele prin diferite ţări, ori prin felurite staţiuni, unde-şi relaxa funduleţul în cele mai pufoase paturi de hotel, îl scălda în cele mai curate piscine, îşi căsca ochii şi spărgea banii contribuabililor prin cele mai trendy magazine şi-şi îmbăta papilele cu cele mai alese mâncăruri şi cele mai aromate buchete bahice de pe pământ. Bălaiei îi era atât de necesar acest minister, încât, chiar anchetată pentru delapidare, înfiinţându-se în acest scop şi o comisie, nu vroia sub nicio formă să se lepede de funcţia-pleaşcă de ministru al turismului portocaliu. Îi puse ţara ministerul în cap şi tot nu se lăsa… Din acest motiv toată lumea o striga Scufiţa Portocalie. Mă rog, unii îi spuneau chiar “Scrofiţa Portocalie”, “Nuţi – spaima puţii”, “Leana vicleana” şi-n multe alte feluri, nedemne de o poveste serioasă ca aceasta. Dar să vedem cum a ajuns mai exact fetiţa să se aleagă cu porecla din titlu şi să ţină în buzunar o parte însemnată din PIB-ul României…

Într-o dimineaţă frumoasă şi însorită, Elena – acesta fiindu-i prenumele din certificatul de naştere (pe care mă-sa semnase în şapte feluri diferite, iar tac`su în alte şapte) – virgină politic, în cuget şi simţiri, se grăbea spre casa bunicii sale, care era bolnavă şi căreia îi promisese ca ieri că va trece pe la dânsa să-i ducă un coşuleţ cu mâncare. La plecarea de acasă mama o atenţionă că în zona Cotroceni, pe unde urma să treacă în drum spre casa bunicuţei, sălăşluieşte numitul Traian Organ, despre care spun legendele că ar avea o slăbiciune pentru fetiţe blonde. “- Să nu întârzii prea mult” îi spusese mama, “să mergi direct la bunica, fără să te holbezi prea mult prin vitrine… şi mai ales să te fereşti de Traian Organ!”

Drumul ce ducea la bunicuţa, trecea prin faţa Palatului Cotroceni, aşa că odată ajunsă în zonă blondina mării ochii, scoase pieptul în faţă, ţuguie buzele… curioasă, dac-o fi să-l întâlnească, de cum arată Organ. Traian Organ. Nici bine nu se termină de piţiponcit, că-l şi văzu pe cel de pe urma căruia avea să profite şi să tot profite pe viitor. Era chiar el, Organ, despre care mă-sa îi spusese că e uşor de recunoscut pentru că la vederea unei fetiţe blonde începe să bălească şi să hăhăie inconfundabil. Uitând toate sfaturile de acasă, Elena se băgă în seamă:

“- Bună dimineaţa, domnule Organ”.
“- Bună dimineaţa păsărico” îi răspunse acesta, “unde ai plecat tu aşa de devreme?”
“- Mă grăbesc să o vizitez pe bunicuţa care este bolnavă şi să-i duc un coşuleţ cu mâncare” îi răspunse Elena, aruncându-i o privire galeşă şi făcând vânt cu genele.
“- Şi unde locuieşte bunicuţa ta frumoaso?” întrebă iarăşi Organ.
“- La câteva străzi distanţă, nu foarte departe de aici” îi răspunse bălaia, “căsuţa ei este uşor de găsit… mai exact – de aici – a treia stradă stânga, prima casă dreapta”.
Traian Organ, care deja se gândea bălind la ce cărniţă fragedă va hapli la prânz, îi mai spuse fetiţei:
“- Apăi, păcat că eşti în aşa mare grabă, că aşa nu are rost să-ţi mai zic de un magazin de poşete care tocmai ce se inaugurează în zonă şi oferă genţi cadou! Vuitton parcă…”
“- Poftim??!” aproape strigă Elena, cu ochii sclipind pofticioşi “o, dar ajunsul la mamaia poate suferi niţică amânare… nu pot rata una ca asta!” termină ea ideea şi, după ce află de la Traian Organ exact unde se situează magazinul, o luă la fugă într-acolo.

În timpul acesta Traian îşi luă picioarele la spinare şi o tuli spre casa bunicuţei. Când ajunse la uşa acesteia, ciocăni uşor.
“- Cine este?” întrebă bunicuţa.
“- Bună ziua… de la Automobile Dacia sunt”, răspunse Organ şi bătrâna crăpă uşa… “vreau să vă spun că în urma unei trageri la sorţi computerizate, folosind abonaţii din baza de date a Romtelecom, aţi câştigat o Dacia Logan! Aveţi o oră la dispoziţie pentru a ajunge la sediul nostru – poftim adresa şi talonul extras – şi a prezenta acest talon.”

Bunicuţa puse botul, uită de boală, îşi trase repede pe ea câteva ţoale şi o zbughi pe uşă, nedându-şi seama că Traian Organ rămăsese înăuntru. Imediat ce baba dispăru, acesta îşi puse cămaşa şi scufia ei de noapte, se băgă în pat şi se acoperi cu pătura peste nas.

Între timp copila bălaie se apropie de casă, având de data asta în mâini, pe lângă coş, o geantă Louis Vuitton de a cărei achiziţie era extrem de bucuroasă şi se miră văzând uşa deschisă. Păşi cu grijă în casă şi se apropie de pat. Elena nu o putea zări prea bine pe bunicuţă, pentru că în cameră era destul de întuneric, dar ce vedea nu prea i se părea a fi mămăiţa, aşa că o întrebă:
“- Oooh, bunicuţo, dar de ce chelit în halul ăsta?”
“- Deh, bătrâneţurile astea copila mea…” îi răspunse Organ, imitând vocea bunicuţei.
“- Oooh, bunicuţo, dar de ce te uiţi aşa cruciş?” întrebă iar Elena.
“- Cred că de la boală, puişoru` lu` mamaia. Şi nu-mi găsesc nici ochelarii!” îi răspunse Traian Organ.
“- Oooh, bunicuţo, dar ce e cu umflătura aia mare de sub pătură?” continuă curioasă fetiţa.
“- Apăi tu de ce crezi că mi se spune ORGAN, draga mea??? Traian ORGAN. Plus atâţia oooh bunicuţo, oooh bunicuţo!” strigă Traian şi se repezi la blondină, o trase în pat şi profită de ea vreo… patru minute.:w00t:

Sătul apoi, se întinse să-şi facă siesta. Vezi să nu! Odată se trezi cu înflăcărata Elena deasupra, o privi în ochi şi văzu că nu are nicio scăpare. Trebuia să o satisfacă şi pe ea! Şi, cu chiu cu vai, aşa a şi făcut. Nici nu bănuia el pe atunci că nevoile păsăricii vor deveni din ce în ce mai mari şi mai greu de satisfăcut. Aşa a numit-o consilier prezidenţial (pentru că da… el, legendarul Traian Organ, era preşedintele României) şi i-a închis gura pentru o vreme, şi tot aşa a ajuns să îi dea în dar fotoliul de ministru al turismului, de care Elenuş nu se mai sătura. În schimbul acestor nevoi de-ale ei satisfăcute, avea şi fata grijă de Organ. La televizor şi nu numai, toată ziua bună ziua, era cu Organ în gură. Organ în jos, Organ în sus. Organ în faţă, Organ în spate. Organ înăuntru, Organ afară. Pentru faptul că se ocupa atât de conştiincios de Organ… Traian Organ… primise mai mult decât acel minister portocaliu, care îi şi dăduse numele de Scufiţa Portocalie… primise voie să încalce legi şi să sfideze comisii de anchetă… să considere ministerul moşia ei, iar România o simplă servitoare, care trebuie să plece capul când trece Elena.

Apropos de sfidat comisii, ori de afrontat preşedinţi de comisii… avuse parte de un incident, prezentat apoi ca o eroare cu scuzele de rigoare, fiind vorba de un document în care îl numise pe un anume Ludovic Orban – preşedintele comisiei ce ancheta cum s-au cheltuit banii de la ministerul ei – fix Organ. Ludovic Organ. Să-i fie cu iertare, zic eu, e mai puţin chiar decât o eroare. E obişnuinţa! Ea, Scufiţa Portocalie a naţiei române, ştie foarte clar că Traian Organ este singurul Organ care are voie să intre tare în ea… aşa că la apariţia acestui Orban care vroia să facă acelaşi lucru… s-a confuzat şi a redactat greşit numele Ludovicului.

Scufiţa Portocalie şi Traian Organ încă trăiesc fericiţi şi-n zilele noastre. Dacă situaţia asta va rămâne neschimbată până la adânci bătrâneţi, sau se va întoarce cu 180 de grade în câteva luni… rămâne de văzut. Până una, alta, fetiţa are în continuare grijă de Organ şi Organ de fetiţă. El… încălecat pe ea (şi pe ţară)… inspirat-a povestea mea.

Ză end.

_________________
ImagineImagine

Te-am invins, lume ticaloasa, n-ai stiut sa ma pastrezi......


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 04 Iun 2010, 17:20 
Neconectat
VIP
VIP
Avatar utilizator

Membru din: 12 Mai 2009, 16:34
Mesaje: 998
Localitate: SM
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
Ce sa mai...nu mai e loc de vorba, faptele lor spun totul...incompetenta pura, prostia e si mai mare ca nu se simt sa demisioneze din functiile care se dovedesc a fi mult prea complicate pentru ei..astfel nepricepandu-se de nici o culoare defapt..ar fi una cea(portocalie), au distrus totul si continua sa o faca cu multa nerusinare!!! Si mai au tupeul sa ne vorbeasca la tv de solidaritate...mare rusine sa le fie, oameni fara scrupule 78_


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 06 Aug 2011, 16:30 
Neconectat
VIP
VIP
Avatar utilizator

Membru din: 23 Apr 2009, 20:13
Mesaje: 2162
Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Fiecare cu parerea lui ...
Eu zic altceva .... daca opozitia care este de tot rahatul ar face ceva constructiv poate ar fi o sansa de 1 % de mai bine dar ei vor ciolanul si nu fac decat sa critice.

Bun ... critica nu strica dar daca spui ca se putea face alceva mai bine,mai mare sau mai frumos doar ca actuali sunt dobitoci ..... foarte bine.....dar .....vino domnule si spune ce se putea face mai bine vino si cu argumente nu doar cu critici ......
Insa prostia este prea mare in tara asta iar critica va da roade caci solutii nu au nici macar 10% din cat au actuali guvernanti .......
Asa ca zica cine ce o vrea eu merg tot pe portocaliu .....

_________________
Imagine
Imagine

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 06 Aug 2011, 23:10 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2
Avatar utilizator

Membru din: 20 Feb 2011, 16:04
Mesaje: 409
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
78_ Eu merg pe contrasens!
Sa-mi explici de ce mi-au luat portocaliii din drepturile mele salariale, de ce au ridicat TVA-ul, de ce merg pe investitii haotice reducand posturi din sistemul bugetar (inclusiv inchizand spitale), apoi te las sa mergi linistit cu ei de mana!
In localitatea in care locuiesc s-a desfiintat spitalul, iar saptamana trecuta a murit un tip de 43 de ani pt ca a facut infarct. A murit cu zile, pt ca salvarea a venit dupa 2 ore. Respectivul n-a avut vreun simptom, nici n-a trecut prin vreun soc. Daca ar fi primit primul ajutor in timp util, ar fi fost in viata acum. De ce-au desfiintat spitalul? Ce se intampla acum in tara e inimaginabil!
Iarta-ma, dar citesc mesajul tau si parca tot nu cred ca e adevarat! Partidele din opozitie au solutii! Au acceptat PDL-istii sa se consulte cu ele?
http://www.antena3.ro/politica/videanu- ... 11292.html

De ce se fac investitii haotice din bani publici in timp ce bugetarii sunt furati ca la usa cortului?
Sa ma priveasca in ochi orice PDL-ist care a decis taierile salariale si sa-mi spuna de ce suntem singurul popor din Europa unde s-a decis ca reducerea sa fie de un sfert din venituri, in timp ce-au crescut si TVA-ul! Sa-mi mai spuna de ce-au mintit in campania electorala ca sunt bani pentru Legea salarizarii personalului din educatie, apoi s-au dezis de propriile lor afirmatii. Sa-mi explice de ce m-au mintit in continuare spunand ca cei 25% ii vom primi inapoi la 1 ianuarie 2011? Mamaaaa, vad portocaliu in fata ochilor!


Sa puna pe picioare agricultura, sa creeze locuri de munca imbunatatind legislatia, sa reduca fiscalitatea pt a aduce bani la buget (vezi inmatricularile masinilor), sa invete sa-si respecte propriul popor, iata ce trebuie sa faca PDL-ul pt a ma convinge, macar, sa ma abtin de la comentarii contra.
Pfuuui! Imi fac partid politic si particip la alegerile urmatoare!
Voi conduce tara mai bine decat ei! 170_ 180_


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 07 Aug 2011, 13:22 
Neconectat
VIP
VIP
Avatar utilizator

Membru din: 23 Apr 2009, 20:13
Mesaje: 2162
Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
denyels scrie:
Fiecare cu parerea lui ...

Asa ca zica cine ce o vrea eu merg tot pe portocaliu .....


Asa cum spuneam si mai sus nitel .....
....La noi este tare bine si mumos in portocaliu ...
..cat despre bugetari mai bine ma abtin !

Dar ...........
...pe onoarea mea PROMIT ca ...nu doar ca te votez ci devin si ce nu am fost sau voi fi in alte conditii...adeca ...membru cotizant al partidului tau emot154.gif] [bravoo.gif.gif] emot153.gif]

_________________
Imagine
Imagine

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 25 Sep 2011, 16:01 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2
Avatar utilizator

Membru din: 20 Feb 2011, 16:04
Mesaje: 409
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
Si-a plecat cu... trocariciul! rotfl_01.gif.gif] Cum cine? Nuti Udrea! :lol:
De ce-or fi lipit banca cu scotch? Asteptau sa se aseze si sa ia... teapa? rotfl_01.gif.gif]

http://www.realitatea.net/elena-udrea-a ... 73614.html


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 29 Sep 2011, 21:13 
Neconectat
VIP
VIP
Avatar utilizator

Membru din: 23 Apr 2009, 20:13
Mesaje: 2162
Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Karma Silver scrie:
Si-a plecat cu... trocariciul! rotfl_01.gif.gif] Cum cine? Nuti Udrea! :lol:
De ce-or fi lipit banca cu scotch? Asteptau sa se aseze si sa ia... teapa? rotfl_01.gif.gif]

http://www.realitatea.net/elena-udrea-a ... 73614.html


era sa zic o prostie acum insa mi-am muscat limba ... dar...fiind purtator de "palarie" ...as fi bucuros sa ii ofer si eu "troCariciul" sa se dea "uţa uţa" pe el ...:)))) sunt rău dar no .....:))))

_________________
Imagine
Imagine

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Guvernul Boc
 Mesaj necitit Scris: 30 Sep 2011, 08:18 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2
Avatar utilizator

Membru din: 20 Feb 2011, 16:04
Mesaje: 409
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
denyels scrie:

era sa zic o prostie acum insa mi-am muscat limba ... dar...fiind purtator de "palarie" ...as fi bucuros sa ii ofer si eu "troCariciul" sa se dea "uţa uţa" pe el ...:)))) sunt rău dar no .....:))))


Cred ca mai degraba ti-ai muscat buzele... rotfl_01.gif.gif]
Acum m-am prins de ce simpatizezi cu PDL-ul... :lol:
Vezi ca in troCarici trebuie trasa bine, bine de tot, lasa faza cu "uta", pt ca asa se joaca acasa cu Cocoselul. :lol:


Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
 
 Pagina 1 din 1 [ 9 mesaje ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

 
 

 
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Translation/Traducere: phpBB România