Autor |
Mesaj |
m10
|
Subiectul mesajului: CURE DE SLABIRE Scris: 05 Mai 2009, 18:01 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Fetelor , a venit vara ! Trebuie sa aratam bine !
sa va spun reteta mea de slabire :
Aveam 55 de kg la 1,58 inaltime .. si facusem niste colacei inestetici !Trebuia sa iau masuri , ca vorba aia , vine vara si vrem sa mergem la plaja . Ce este de facut ? Am cautat pe net retete de slabire . Toate ne indeamna la infometare si asta nu duce decat la slabirea organismului . Va prezint mai jos reteta proprie cu care am reusit sa slabesc in 2 saptamani 5 kg si ma simt excelent !!!!
Dimineata o cana cu lapte , 2 felii de paine cu unt si miere de albine Cu o ora inainte de masa de pranz 2 mere Masa de pranz - o supa de legume dreasa cu smantana si o salata de verdeturi de sezon plus un fruct Cina se ia la maxim ora 18 si este compusa dintr-o salata de legume de sezon . Daca pe timpul serii , vi se face foame , mancati doar fructe . Cel mai important lucru este ca in perioada curei sa beti cat mai multe lichide (minim 2 l) si sa nu mancati paine sau paste fainoase . Daca eu am reusit inseamna ca puteti si voi .
Astept si alte retete care au data rezultate !
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 20 Mai 2009, 00:00 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Acum câteva zile, intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena?"
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 27 Mai 2009, 21:26 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
 |
|
 |
Taga Florentina
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 29 Mai 2009, 22:07 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
Membru din: 05 Mai 2009, 21:15 Mesaje: 58 Localitate: Undeva intr-un colt de tara...
FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: AP 2
|
Fereasca Dumnezeu sa arati asa 
_________________ ,,Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca''
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 30 Mai 2009, 00:11 |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 21 Apr 2010, 22:34 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 50 g de tarie. Taria, precum se stie din batrani, atenueaza frica!
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 23 Apr 2010, 10:59 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
La prima vedere pare complicata aceasta dieta,dar credeti-ma anul trecut am tinut-o si in 2 luni am scapat de 15 kg.Bafta. Fişiere ataşate: DIETA.jpg
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 28 Mai 2010, 22:39 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 19 Feb 2011, 20:41 |
|
|
...eu am 1,61 si 48 de kg..si ma vad putin grasutza, dat fiind faptul ca am picioarele mai..masive sa zic asa deoarece am facut o perioada sport. dar asta este...ma cam resemnez!!!..oricum cei din jurul meu zic ca nu-mi functioneaza bine o rotita ca am ideile astea...de a slabi!!! ;)) ;)) ;)) totul tine de tine daca chiar vrei sa arati bine, nu trebuie sa exagerezi cu mancarea...simplu nu?? ;)) ;)) 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: CURE DE SLABIRE Scris: 20 Feb 2011, 16:36 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Chiar daca e vorba aia cu "barbatu' fara burta e ca mertzanu fara stea", eu as vrea sa scap de ea.  Din ce am citit acum cateva luni, ce-i drept ca intr-un ziar, se spunea ca sex-ul ar fi una dintre cele mai bune metode de slabit (in general)....
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|