|
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 29 Mai 2009, 14:15 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
prea tarziu pentru saracul om, acum nu-l mai poate ajuta nimeni...
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 29 Mai 2009, 14:38 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 17 Iun 2009, 00:25 |
|
|
Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa: - Femeie, cine e sefu' in casa asta? Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie?
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 17 Iun 2009, 00:29 |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 15 Oct 2009, 17:51 |
|
|
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, ii faci o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti magar. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede...
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 16 Feb 2011, 22:01 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai. Dumnezeu vine si spune: - Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele. Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru. Zis si facut. Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada celor dominati de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care isi dominasera nevestele era compusa dintr-un singur om. D-zeu se enerva: - Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada? - Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici .....
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 22 Feb 2011, 20:04 |
|
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 15 Mar 2011, 20:01 |
|
CT: ...
|
Totul e sa nu cantam noi cocoseste si ei precum gaina... Si inca ceva: gaina trebe musai sa cante fara sa ia octave inalte... s-o dea pe ultrasunete, in asa fel incat LUI sa-i placa ce aude. Oare de unde vine expresia "Ciocul mic?" ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 16 Mar 2011, 02:18 |
|
|
...sunt de parere ca..." Barbatul hotarat, o intreaba cu o tonalitate impunatoare: Femeie, cine e sefu’ in casa asta? femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da’ ce? Nici macar sa intreb n-am voie?" :)))))))))))))))))))))))..despre asta-i vorba!!! :D:D:D 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: CINE ESTE COCOSUL IN CASA ? Scris: 28 Mar 2011, 20:32 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
CT: Vestul Romaniei !
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |