Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 1 din 2 [ 18 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE)
 Mesaj necitit Scris: 05 Mai 2009, 16:11 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Am deschis acest subiect pentru a va oferi posibilitatea de a va exprima optunea in legatura cu petrecerea concediului dumneavoastra in tara sau in strainatate.
Personal optez pentru strainatate, deoarece este mai ieftin si conditiile sunt infinit peste cele din Romania.
Vara in Bulgaria(o saptamana la nisipuri,masa+cazare la 4 stele=120 euro/persoana)
Iarna in Austria(o saptamana cazare=100euro,mancarea e mai ieftina ca la noi)

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANELE(CONCEDIILE)
 Mesaj necitit Scris: 05 Mai 2009, 17:49 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

subscriu la ce a scris Costy .
Adevarul e ca nu se merita sa mergi in Romania , pentru ca este prea scump in raport cu calitatea serviciilor oferite .
Pana la urma , mergem in concediu ca sa ne relaxam , nu ca sa ne enervam .
Eu am fost asta iarna la Predeal la o pensiune de 3 stele , cu bufet suedez foarte sarac -mic dejun ... trebuia sa te certi cu chelnerii sa mai aduca 4 crenvusti in sala de mese , si urmareau pe fiecare de cate ori isi umplea farfuria ...In plus reprosau ca se duce mancarea in camera , desi erau familii cu copii pe care nu ii aduceau in sala de mese ....
Eu nu voi mai merge niciodata pe Valea Prahovei . Vorbesc din punctul de vedere al unui roman cu venituri medii .... ca nu toata lumea din Romania poata sa vina cu elicopterul la Poiana Brasov ... ca nu toti suntem niste smecheri sau oameni de afaceri .. si nu toti ne putem caza la hoteluri de 5 stele .
Hotelurile de 3 stele de la noi , in alte tari sunt de o stea .
Si doamna ministru a Turismului , are impresia , ca realizand un imn pentru promovarea turistica a Romaniei , rezolva calitatea serviciilor turistice din Romania .

Multumesc ca mi-ati dat ocazia sa imi exprim opinia .

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 05 Mai 2009, 18:29 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

Eu in tara imi place sa calatoresc .Am fost de vreo 5 ori la mare in MAngalia,Saturn,Mamaia ,Costinesti .Si daca nu este atat de bine promovat turismul pentru a atrage destui turisti ,eu cred ca avem locuri destule de vizitat.Avem si mare si munte si delta,precum si alte atractii turistice.Mie imi place marea poate ca de aia ca stau intr-o zona muntoasa .Fiecare isi alege destinatia turistica care ii place si uneori este bine sa vizitam si alte tari ca sa facem o comparatie cu privire la cazare,la ce inseamna turismul inafara tarii

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 05 Mai 2009, 18:35 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Nimeni nu a spus ca nu avem o tara frumoasa,dar nu avem drumuri, nu avem servicii...si totul este foarte scump in Romania.Da, avem mare, avem munte si avem delta. Dar ce folos daca faci 400km in 10 ore si cand ajungi la destinatie te trateaza ca pe ultimul om?

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 07 Mai 2009, 23:51 
Neconectat
VIP
VIP

aveti dreptate.la noi preturile sunt ca afara!iar calitatea lasa de dorit!eu lucrez de 2 ani in italia in statiune turistica este superb!calitate respect fata de client si preturi ca aici!nu este adevarat ca au ceva cu romanii!ai nostri lasa de dorit!profita de bunatatea lor!iar ei riposteaza e normal sa isi apere tara!dar...........oricum nu e nicaieri ca acasa!vacanta placuta!sper sa o avem dupa examene!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Mai 2009, 22:57 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

am facut anul trecut un tur al ROMANIEI de vest, a fost extraordinar . am vizitat pesteri,Sarmisegetuza, Hunedoara,Deva, Maramures,BAILE FELIX si 1MAI,Baia Mare,Sovata .SUUPER!
Am gasit cazari la 120/80lei/familie(am doi copii),mancarea de pranz la pensiuni,mic dejun si cina la alegere.
As repeta acest tur fara sa stau pe ganduri.
Vacanta ti-o faci dupa suflet si nu neaparat dupa moda!
Vizitati si Moldova pentru ca va reincarcati spiritual si nu veti regreta!
Vacanta placuta!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 27 Mai 2009, 21:19 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
Avem un stat foarte frumos, cu un relief bogat! in tara am fost in foarte multe locuri, sa-i spun asa..un tur al Romaniei, am ramas placut surprinsa de ce am vazut: orase, munti ,rauri, pestera, baraj, manastiri fff frumoase, aproape la toate am fost in zona Moldovei, Delta, litoral,muzee, catedrale si multe altele...iar in afara, imi place sa-mi petrec vacantele in Sicilia, nu exagerez...e extraordinar de frumos!!! ;) 8-) :P

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Mai 2009, 22:01 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: AP 2
intr-o zona de munte nu conteaza unde munte sa fie unde e aeru curat si frumos acolo imi place cel mai mult si sa vizitez cat mai multe manastiri pentru ca avem o tara frumoasa chiar frumoasa din punctu meu de vedere . :D

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 30 Mai 2009, 00:19 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
In orice loc, unde e cald, mare, nisip, scoici :P , umbrelute si multa distractie 8-) :D

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Iun 2009, 19:52 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Am fost intr-un tur al manastirilor din Moldova si sincer va spun exceptand cazarea cu mic dejun inclus care m-a omorat a fost absolut superb intradevar incarcare spirituala,dar tot mai mult prefer Vestul tari cu traseele sale turistice si preturile rezonabile.
Nu sunt adeptul litoralului oricare ar fi el,oricand renunt la el in favoarea muntelui si a focului care incinge gratarul pe malul unui parau .

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 2 [ 18 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul