Autor |
Mesaj |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANELE(CONCEDIILE) Scris: 17 Oct 2009, 00:01 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
M-am intors din vacanta acum 16 zile, am fost in Catania (Sicilia)2 luni de zile, a fost foarte frumos ...deja mi-e dor sa ma reintorc  ...e cazul sa-mi revin  pana vara viitoare...e ceva vreme! hmmm 
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 28 Mai 2010, 22:45 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Anul acesta o saptamana cat imi va mai ramane din concediu intentionez sa mi-o petrec la Stana de Vale in judetul Bihor ....este o zona binecuvantata ....si este exct cum imi place mie ...munte si apa la un loc!
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 04 Iun 2010, 17:27 |
|
|
Ei...se pare ca anul acesta e iar loc de o vacanta  dar...asta doar dupa sesiune!!  pana atunci...printre carti! 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 16 Feb 2011, 21:54 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Nu se poate spune ca a fost vacanta poate doar o mica evadare din realitatea zilnica pret de cateva zile ........pe Dunare .... iarna ...o nebunie ... o placere care cu greu poate fi descrisa in cateva cuvinte......
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 19 Feb 2011, 20:44 |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 20 Feb 2011, 16:30 |
|
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 15 Mar 2011, 01:35 |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: UNDE NE PETRECEM VACANTELE(CONCEDIILE) Scris: 27 Iun 2011, 18:07 |
|
|
Un sfarsit de saptamana pe malul apei ... la marinea paduri cu lautari si multe mortaciuni sfaraite pe gratar dar cel mai important cu prieteni dragi ... a fost de nota 10 cu coronita :)) http://arq.ro/nedeia-de-la-tacasele-editia-91/
|
|
 |
|
 |
|