Autor |
Mesaj |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 06 Iul 2011, 20:26 |
|
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 06 Iul 2011, 20:37 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
CT: Vestul Romaniei !
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 06 Iul 2011, 20:39 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 06 Iul 2011, 20:43 |
|
CT: ...
|
Am obosit privindu-te dansand, asa ca ma retrag. Mi-a facut placere compania ta si voi reveni aici cu mare placere de fiecare data cand timpul imi va permite. Picaturici, va astept cu mare drag sa ne distram impreuna in cafenea! Noapte buna! 
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 07 Iul 2011, 19:05 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
Buna seara picaturicilor ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif) ....Mult succes noilor administratori ![noroc.gif.gif] noroc.gif.gif]](./images/smilies/noroc.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 09 Iul 2011, 19:11 |
|
|
Buna seara natiune EX studioasa ........ ...va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana dupa placul inimilor voastre .... ...eu sunt putin cam prins cu Mega-turneu de volei pe plajă de la Mamaia! http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal ... 49027.html....Am si eu o echipa participanta acolo (intra luni in competitie la alta categorie )insa pana atunci am urmarit cu maxim interes participarea echipelor romanesti la acest turneu!
Ultima oară modificat de denyels pe 09 Iul 2011, 19:19, modificat de 2 ori în total.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 09 Iul 2011, 19:14 |
|
|
Speram ca noul proprietar sa intre si el pe aici macar pentru un salut amical .... dar....... Regele a murit Traiasca Regele ...............!!!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 09 Iul 2011, 19:25 |
|
|
Parese ca este CRIZA inclusiv virtuala ....... avem o multime de proaspat "licentiati" printre noi dar niciunul nu a dat macar un suc virtual de fericire ........deh "criza" .... un simplu cuvant din punctul meu de vedere de care au profitat foarte multi pentru a se imbogati ! FELICITARI Absolventilor promotia 2011 ! 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 09 Iul 2011, 19:41 |
|
|
Cum doar eu mai bantui pe aici, ma voi retrage discret precum am si intrat dar nu inainte de a lasa un simbol al pretuiri mele pentru adoratele colege ....  dar si ceva racoritor dupa o zi torida .... Noapte buna dragilor ! @Je
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: cafeneaua studentilor Scris: 09 Iul 2011, 19:43 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|