|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Televizorul, un rau necesar Scris: 25 Oct 2009, 01:59 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Aici vom discuta despre emisiuni tv preferate, posturi tv, seriale, filme. Fie ca-ti plac telenovelele sau stai toata ziua pe MTV, fie ca urmaresti emisiunile mondene sau cele de politica, este alegerea ta, dar sa stim si noi.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Televizorul, un rau necesar Scris: 21 Dec 2009, 16:52 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
De obicei ma uit la "In gura presei" cu Mircea Badea emisiunea mea preferata de pe Antena, in rest vizionez cu mare placere programele de pe Discovery, Nat. Geo. Channel si Euforia....si recunosc k dau si pe MTV  Pupici
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Televizorul, un rau necesar Scris: 21 Dec 2009, 16:56 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Televizorul, un rau necesar Scris: 22 Dec 2009, 20:20 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
In gura presei si sinteza zilei sunt emisiunule mele preferate. Sa te uiti diseara la 23.05 ca pune filmuletul. Si-a pus pene de paun in Piata Victoriei.[/quote] Da si sinteza zilei urmaresc din cand in cand! Da am vazut  ce tare a fost! Mircea e unic  O seara frumoasa sa ai!
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |