|
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 24 Oct 2009, 19:53 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Se spune ca un animal de companie ne face sa uitam de problemele de zi cu zi. De aceea, tot mai multi avem, fie ca stam la casa sau la bloc, un animalut. Unii au pisica, altii au catel, unii au canari sau papagali, altii au pesti de acvariu. Orice animal de companie ai avea, spune-ne si noua. Eventual pune o poza cu animalutul. Motanul meu maidanez are 10 ani. Il cheama Sandel si are 5 kg.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
m10
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 24 Oct 2009, 20:12 |
|
 |
MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Buna seara , Asa de mult imi doresc o pisicuta !!! dar nu e un moment potrivit .Pana una alta , ma multumesc cu pisica unei prietene a mele , la care merg din ce in ce mai des ca sa ma joc cu ...pisicuta . Sa v-o prezint :
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 13 Noi 2009, 19:55 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 17 Dec 2010, 23:38 |
|
|
... cam astea ar fi prietenii mei!!!  si ii iubesc nespus de mult!!! 
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 18 Dec 2010, 00:20 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Se pare ca doar noi 3 iubim animalele...
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 19 Dec 2010, 22:20 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
poti sa ma adaugi si pe mine in lista ....... cand ma voi loga de la PC-ul meu o sa postez poze cu dulaul meu ......
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 22 Dec 2010, 01:12 |
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 22 Dec 2010, 01:13 |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 26 Dec 2010, 18:06 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
El este catelusul meu .........mititel dragul de el .... a fost mare campion la vremea lui la propriu ....... 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Ai un catel, o pisica, un hamster, un acvariu cu pesti... Scris: 26 Dec 2010, 18:08 |
|
|
A fost o vreme cand din pasiune pentru acvaristica am facut o adevarata industrie.....am avut inclusiv pirania in acvariile mele .... comertul cu pesti era infloritor la vremea aceea ...acum ...
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |