[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - Sport ...
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » FORUM DE DIVERTISMENT-COLTUL VESEL » TIMP LIBER » HOBBY

Pagina 1 din 2 [ 13 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sport ...
 Mesaj necitit Scris: 30 Iul 2011, 17:01 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
http://sportarad.ro/volei/pro-volei-ara ... a-juniori/

Dupa ce anul trecut am avut campioni nationali anul acesta am avut doar obiectivul indeplinit ....... nu .... nu eu :))).... ci acesti minunati copii si minunatul lor profesor care este demn de tot respectul si aprecierea orasului !

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: Sport ...
 Mesaj necitit Scris: 12 Aug 2011, 19:47 
Neconectat
VIP
VIP

În acestă perioadă la Arad se desfășoară, Campionatul European de baschet feminin U16, grupa valorică B. Competiţia este organizată de FIBA şi Federaţia Română de Baschet, în parteneriat cu Primăria municipiului Arad şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, spus că este foarte important că avem în Arad o nouă competiţie de nivel european şi a făcut apel la publicul arădean să fie în număr cât mai mare alături de echipa României.

„Organizarea acestui Campionat European este o mare reuşită pentru Arad. Cred că Aradul a dovedit profesionalism în organizare, iar cu tradiţia pe care o avem noi în baschet sperăm că şi publicul pe care îl are Aradul sa-şi facă simţită prezenta alături de echipa României”, spune Gheorghe Falcă.

Pentru acest eveniment sportiv, la Arad vor fi prezente peste 300 de persoane din 15 ţări, sportivi, tehnicieni şi oficiali ai FIBA. Jocurile se vor desfăşura începând, de astăzi, zilnic de la orele 13.30, 15.45, 18.00 şi 20.15, la Sala Sporturilor „Victoria” şi la sala UAV din cartierul Micălaca. Intrarea publicului va fi liberă la toate meciurile. La acest Campionat European, România face parte din Grupa C, alături de Bulgaria, Israel şi Lituania.

România va disputa primul meci joi, de la ora 18.00, în compania Lituaniei, la Sala Sporturilor. Urmează apoi partida cu Israel, vineri, tot de la ora 18.00, iar în ultimul meci din grupă România va avea ca adversară Bulgaria, sâmbătă, de la ora 18.00.

Celelate echipe participante sunt Ucraina, Portugalia, Letonia, Luxemburg (grupa A), Anglia, Slovenia, Estonia (grupa B), Irlanda, Danemarca, Germania şi Elveţia (grupa D).

Am fost ieri am fost si astazi ......... este o placere sa vezi aceste minunate fetite jucand...... este altceva fata de mocirla din fotbalul mioritic ....

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Aug 2011, 21:59 
Neconectat
VIP
VIP

Saptamana trecuta a avut loc Raliul Aradului ....... un eveniment de mare importanta la nivel national ... masini tari si fete frumoase ... iar adrenalina la maxim ...

http://www.raliularadului.ro/

http://www.google.ro/search?q=raliul+ar ... 24&bih=656

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Aug 2011, 17:19 
Neconectat
VIP
VIP

http://www.aradon.ro/spectacol-total-la ... ley/972221

Spectacol total la beach-volley

Imagine

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 22 Sep 2011, 18:13 
Neconectat
VIP
VIP

24 septembrie – „Crosul şi Semimaratonul Judeţului Arad”

http://arq.ro/24-septembrie-„crosul-si-semimaratonul-judetului-arad”/

cred ca m-am tacanit de-a binelea m-am inscris si eu dar numai la 6km .... si asa cred ca am sarit calul ....dar deh vorba aia "nu te da nu te lasa " .... icon_0007.gif [doh.gif.gif] icon_0007.gif

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 23 Sep 2011, 09:53 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2

CT: ...
Sa nu prinzi viteza de la inceput, chiar daca vezi ca altii te intrec, ci sa-ti pastrezi energia pt ultima parte. Atunci sa fortezi!
Iti doresc sa iesi pe locul II, pt ca premiul e mai mare decat la locul I. rotfl_01.gif.gif] Vad ca pt locul I ofera 1000 lei, iar pt II 1800! :lol: Lasa pe unul sa te intreaca, pt ca sa se bucure degeaba! rotfl_01.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 23 Sep 2011, 17:52 
Neconectat
VIP
VIP

heheheheheheeeeeeeee ...
...multumesc pentru sfat...sper doar sa termin cursa si ma voi considera invingator love22.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 23 Sep 2011, 18:58 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2

De ce sa n-o termini? Vrei sa spui ca veti avea animatoare pe traseu? rotfl_01.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 24 Sep 2011, 18:03 
Neconectat
SENIOR 2
SENIOR 2

Deny, nici acum n-ai ajuns? [doh.gif.gif]
Pe forum, mey, nu la linia de sosire... :lol:
Haide, pt ca inca-ti fac galerie. :1:
Daca ai facut febra musculara, vino in cafenea la tratament!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 29 Sep 2011, 21:17 
Neconectat
VIP
VIP

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 2 [ 13 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Prima pagină » FORUM DE DIVERTISMENT-COLTUL VESEL » TIMP LIBER » HOBBY