|
Pagina 1 din 1 [ 10 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 24 Oct 2009, 19:32 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Toti avem cel putin un hobby. Unii dintre noi colectioneaza ceva, altii stau pe net, unii merg la pescuit, altii la stadion, iar sotiile (prietenele) noastre au un hobby comun, si anume shopping-ul la Mall. Ca orice om, am si eu cateva hobby-uri: 1. Pe primul loc, forumul meu si internetul in general. 2. Pescuitul. 3. Obiectele vechi (timbre, carti postale...)
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 13 Noi 2009, 20:03 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
Buna! Da asa este, fiecare dintre noi avem un hobby!! iata cateva dintre hobbyurile mele si anume: imi place sa aflu cat mai multe despre astronomie deci astronomia in general, sportul, muzica, desenul, felicitari , imi place foarte mult si shoppingul :mrgreen: :mrgreen: O seara placuta va doresc! ;)
Ultima oară modificat de alecsandra pe 07 Mar 2011, 23:01, modificat de 2 ori în total.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 20 Noi 2009, 19:55 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
hmmm.... Credeam ca doar eu mai am clasoare cu timpre vechi si foarte vechi  dar stau bine intr-un colt al bibloteci .... mai ma uit la ele din cand in cand.... ...alt hoby ar fi condusul masinilor de ori ce fel .... ...pescuitul ...sunt complet "TUT"  ...insa cu toate acestea am castigat un concurs de pescuit in urma cu 4 ani dar era cu siguranta norocul incepatorului... ...Imi place tare mult acvaristica ...un timp aveam cateva zeci de acvari o adevarata industrie/acum insa ma rezum la unul de 200L care arata superb. ....ar mai fi destule mici asa zise hobyuri dar
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
ford6614
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 03 Ian 2010, 13:42 |
|
Membru din: 18 Iun 2009, 17:10 Mesaje: 56 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: Management-an III
|
hobyuri : timbre, bani, ziare, reviste, chibrituri, brichete, ceasuri, sticlute de parfumuri, felicitari, invitatii, pescuitul ,scoici si melci, casete bijuteri, margele, genti,obiecte de cult, pictez pe sticla,,,,,,,,,,,,,,,,,,etc. o parte din lucrari se pot vedea pe www.deviantart.com........icoane pe sticla..........astept parerile voastre
_________________ Management, anul III, Bucuresti
|
|
 |
|
 |
Hellenn
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 27 Mai 2010, 19:17 |
|
FACULTATEA: LICENTIAT
SPECIALIZARE si AN: MASTER-AN I
CT: ARAD
|
Unul din ele....poezia ! Multe creatii sunt postate pe diverse site-uri de retele literare, forumuri studentesti, reviste de specialitate.
Vis împlinit
Mă uit la tine caldă,zâmbitoare, Tu mă priveşti indiferent şi rece N-ai simţit încă inima-mi cum bate, Nu ştii în mintea mea ce se petrece.
Te-ating uşor pe braţ,ca neatentă, Şi zăbovesc,cu gânduri nefireşti, În flăcări îmi simt inima,deşi absentă, Tu ,mai absent,continui să citeşti
Şuviţa-mi cade,dintr-o întâmplare, Pe degetele tale lungi şi fine, Şi cu un gest firesc şi-ndemânare, Mi-o pui la loc,privind atent la mine...
Şi-mi vezi în ochi,lumina jucăuşă, Şi buzele frumoase ca de zână, Timid,dar ferm,tu mă săruţi pe frunte, Eu m-am roşit mai rău ca o cadână
Un tremur fin ce m-a cuprins îndată, Tu l-ai simţit,privirea mi-a căzut, Suflarea-mi s-a oprit ,întretăiată Şi nu ştiam ce este de făcut...
Mă-ncătuşezi cu braţele fierbinţi Şi mă priveşti întrebător şi insistent, M-a părăsit şi graiul şi puterea, Şi eşti atât de tandru şi atent!
Si ştii ca nu-i nevoie de cuvinte, La-acele nerostite întrebări, Răspuns găseşti în ochii care-mi ard Privindu-i,te-ai pierdut în depărtări
Visând la-această clipă minunată, Te pui stăpân pe-a mele buze dulci Topită sunt şi aş mai vrea odată, Şi ca-n poveste ,gându-mi parc-a asculţi.
Încet şi lin ,am evadat din astă lume, Plutind înlănţuiţi şi-mbălsămaţi, De-al dragostei fior şi în neştire, Muşcat-am din iubire cu nesaţ!
_________________  Te-am invins, lume ticaloasa, n-ai stiut sa ma pastrezi......
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 07 Mar 2011, 23:09 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
...dansul, muzica, calatoriile, pescuitul...ma pricep destul de bine ;)) ... disractia, vizionarea documentarelor, vizionarea zone reality (foarte mult)...am mai specificat cateva si mai sus...si mai sunt inca de spus...poate data viitoare ;)) ;)) pup :*:*
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 11 Mar 2011, 10:49 |
|
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: ...
|
Am descoperit, de curand, ca-mi place origami. Nu pot spune daca e un hobby, pentru ca sunt învăţăcel, dar am o satisfactie deosebita atunci cand reusesc sa fac un lucru destul de complicat. Voi veni si cu poze.
|
|
 |
|
 |
haiducel
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 13 Aug 2011, 12:13 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
plimbarile
_________________ vrei torrente de cea mai buna calitate intra aici: 
|
|
 |
|
 |
lucipet
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 07 Ian 2013, 10:50 |
|
FACULTATEA: sja
SPECIALIZARE si AN: licentiat
CT: xyz
|
|
 |
|
 |
proiectemkush
|
Subiectul mesajului: Re: Toti avem un hobby. Al tau care e? Scris: 31 Mai 2013, 09:12 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MK
CT: Politehnica
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 10 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |