|
| Autor |
Mesaj |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 19 Aug 2011, 16:37 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
daca crezi ca e usor ... Je te lasa sa visezi ...cu spor ... 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 19 Aug 2011, 21:30 |
|
CT: ...
|
Cu  visezi de-o ai in dormitor, Dar nu te speria teribil, ca nu te omor, Am aparut cand nici nu te-asteptai, Iar daca nu castigi acum, nu este niciun bai. 
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 20 Aug 2011, 18:28 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
vei castiga .."poate" data viitoare pana atunci insa te consolez cu o ....floare 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 25 Aug 2011, 20:45 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
De 8 zile n-am intrat Credeati ca ati castigat?? Va saluta Yo cu drag Si v-astept cu flori in....prag  .....n-am gasit alta rima ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
|
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 26 Aug 2011, 15:05 |
|
|
Nu mai sta, mey Yo in prag, Ca ma pun acum pe-arţag! Poti sta fara noi 8 zile Si vrei numai albe bile? Chiar de ne astepti cu flori Pe mine nu ma-nfiori, Ci venit-am sa castig Si de dragul tau sa strig: "Vino, mey si in cafenea sa ne distram!" 
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 26 Aug 2011, 20:23 |
|
|
De castigat eu v-as lasa dar ... ma doare "inima"... ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif)
|
|
 |
|
 |
|
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 27 Aug 2011, 21:14 |
|
|
![var_23.gif.gif] var_23.gif.gif]](./images/smilies/var_23.gif.gif) A venit vremea ca cea din urma sa fie cea dintai. 
|
|
 |
|
 |
|
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 27 Aug 2011, 21:42 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
Cea dintai afirmi ca esti Eu, desigur, nu contest Locul intai ai ocupat, Yo pe loc te-a premiat 
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 28 Aug 2011, 00:58 |
|
|
cam devreme ai premiat ...eu asta am contestat ... "lupta" nu s-a terminat .... ![emot154.gif] emot154.gif]](./images/smilies/emot154.gif)
|
|
 |
|
 |
|
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 28 Aug 2011, 21:05 |
|
|
Vad ca e lupta corp la corp. Uite, contestatia Doar iti da senzatia, Fiindca nu ai castigat Si-n seara asta te bat! (pe umar, prieteneste) 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |