Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 09 Oct 2011, 15:43 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Scumpelor...dragutelor.... Je va pupa si saluta ... ...conditia fizica o fi vina sau vinul de la vecina ....eu incet am revenit si pe loc v-am depasit ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 09 Oct 2011, 20:35 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
Deny, clar, ne-a depasit, Dar benzina s-a sfarsit. L-a lasat caruta-n drum Primul loc e al meu acum 
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 11 Oct 2011, 08:08 |
|
CT: ...
|
Destul tu te-ai bucurat (Doar atat cat te-am lasat), Locul I ti-am luat, Ai simtit cand l-am suflat? 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 11 Oct 2011, 19:33 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
ce scumpe sunteti voi ... ...va rezerv doar locul 2 ...locul 1 e al meu si asa va fi mereu ![emot154.gif] emot154.gif]](./images/smilies/emot154.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Karma Silver
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 11 Oct 2011, 20:11 |
|
CT: ...
|
Ia mai pune-ti pofta-n cui Sau lui m(M)utu sa o spui! Vrei la coaste sa iti dau Sau finuţ locul sa-ti iau? ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif) Pana cand te vei decide Iulica nu te ucide, Dar nici nu te lasa sus (Sa nu zici ca nu ti-am spus!) 
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 15 Oct 2011, 19:43 |
|
|
Au si vai coastele mele ... A avut "grija" Iulica de ele .... dar cu stoicism am rezistat cat la coaste am luat ... locul 1 l-am recuperat ... am indurat...dar ....a meritat ![emot154.gif] emot154.gif]](./images/smilies/emot154.gif)
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 21 Ian 2012, 21:41 |
|
|
sa redam forumului viata... nu este doar o povata... este o realizare ... la ma multe la mai mare ....
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 24 Ian 2012, 21:47 |
|
|
Cam tarziu dar cum niciodata nu este prea tarziu ......... .......cum toata lumea vrea ce nu are ..... adeca .... grile .... si gata rezolvate evident ......
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cine posteaza ultimul... castiga ! Scris: 25 Ian 2012, 21:38 |
|
|
nopppppppp..... nu va fi greu .... Va fi ceva NORMAL ........... ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
|