[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - Cele mai noi bancuri
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 20 din 26 [ 251 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri
 Mesaj necitit Scris: 07 Mar 2011, 22:57 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
Un punk-er urcă într-un autobuz. Părul său era făcut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele îi erau o amestecătură de cîrpe si piele, picioarele îi erau goale si corpul îi era plin de cercei. Se asază pe singurul loc liber, exact în faţa unui bătrîn, care se tot holba la el.
- Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai făcut nimic aiurea cînd erai tînăr?
Bătrînul:
- Ba da. Odată, cînd eram în marină, m-am îmbătat în Singapore si am f**** un papagal. Mă gîndeam că esti fiul meu. :lol: :lol: :lol: hahahahaha

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 08 Mar 2011, 15:46 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
Bula vine acasa si ii spune sotiei:
-Draga mea, de azi inainte vom face sex ca la Olimpiada!!
-Vai Bula, raspunse ea excitata, adica mai sus...?
-Nu draga mea!
-Mai repede?
-Nu!
-Mai tare?
-Nu draga mea! O data la 4 ani... rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Mar 2011, 17:15 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 08 Mar 2011, 17:52 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Mar 2011, 16:22 
Neconectat
VIP
VIP

O pasare zbura spre sud inainte de sosirea iernii. Fiind foarte frig, ea ingheta si cade pe un camp. Trecand o vaca pe acolo, isi facu nevoile pe pasare. Cum statea pasarea in excrementele de vaca simti ca este destul cald, si reusi sa se dezghete. De bucurie a inceput sa cante. Trecand o pisica prin preajma auzi cantecul pasarii si veni la excrementele de vaca, dezgropa pasarea si o manca.
MORALA:
1. Nu oricine care te baga in rahat iti este dusman.
2. Nu oricine care te scoate din rahat iti este prieten.
3. Cand esti in rahat, macar taci din gura. rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Mar 2011, 18:55 
Neconectat
VIP
VIP

Pe stradă se întalnesc întamplător Gigel şi Alinuta, foşti colegi de liceu cu douazeci de ani în urmă.
- Ooo… ce-ntalnire neaşteptată, Gigele! Ce-a trecut timpul, ce faci, pe unde eşti?
- Ei, nu fac mare lucru, da‘ tu? Văd că tot frumoasă ai rămas, Alinuto! Măritată, copii?
- Nu, nici una, nici alta. Ştii, nu vrei să intrăm puţin uite acolo, peste drum, c-acolo lucrez. Bem şi noi o cafeluţă, mai vorbim de una de alta?
- Păi acolo din cate ştiu eu e bordel, Alinuto.
- Păi da. Şi ce-i rău în asta? Dacă altceva nu ştiu să fac? Aşa clienţi sunt, bani sunt, merge treaba. Hai să intrăm. Hai că-ţi fac un 82 pe gratis în amintirea vremurilor de altădată.
- Ce naiba-i aia un 82!?
- Cum ce-i? Un 69 cu TVA. :shock:
[784379.gif.gif] [784379.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Mar 2011, 20:10 
Neconectat
VIP
VIP

Femeia geloasa

In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau pe acasa si
isi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreste sa vorbeasca la
telefon cu tatal, insa constata ca a ramas fara credit.
- Suna-l si tu pe taica-tu si vezi cand ajunge acasa.
Dupa vreo 3 minute
- Am sunat mama dar raspunde o tanti si nu vrea sa mi-l dea la telefon.
Se face seara si barbatul ajunge acasa. Nevasta infuriata pana la
culme, se duce direct la el si ii scapa 2 palme.
- Pentru ce au fost astea femeie?
- Gigel, vino si zi-i lu tati ce spunea femeia aia!!
- "Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti.

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Mar 2011, 20:18 
Neconectat
VIP
VIP

Doi tipi - 3 blonde

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.
- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima.
- Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid

[784379.gif.gif]

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 10 Mar 2011, 16:07 
Neconectat
VIP
VIP

Un oltean si-un ardelean in tren....
Olteanu:M-a facut muica oltean,maaaaaaa!!!
Ardeleanu:N'o iart-o ca n'o stiu!!!!!!!

180_ 180_ 180_

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 11 Mar 2011, 08:30 
Neconectat
VIP
VIP

Cum sa slabesti usor......

Un tip destul de grasut se hotaraste sa slabeasca. Cauta pe internet un program de slabire si solicita online de la o companie planul lor de pierdere in greutate 5kg in 5 zile, zicandu-si s-o ia mai usor.
A doua zi ii bate la usa o tipa la vreo 19 ani, superba atletica si doar incaltata in niste adidasi roz si avand un semn atrnat de gat.
Se prezinta ca un reprezentant al companiei online de pierdere in greutate si ii arata ce scrie pe semnul de la gatul sau: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai."
Fara niciun alt cuvant tipa se apuca sa fuga. Tipul dupa ea. Cativa kilometri mai tarziu, transpirat si obosit fleasca, el renunta la urmarire.
Aceeasi fata se prezinta la usa tipului in urmatoarele zile si acelasi lucru se intampla de fiecare data.
In a sasea zi, el se cantareste si constata incantat ca a pierdut 5 kg cum i s-a promis.
Se gandeste ca ar putea sa continue si sa piarda si mai mult din greutate si solicita programul de pierdere in greutate 10 kg in 5 zile de la aceeasi companie.
A doua zi ii bate la usa cea mai frumoasa femeie vazuta in viata lui.
Ea nu poarta nimic, doar adidasi roz si un semn atarnat de gat pe care scria: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai."
Si alergatura reincepe, ea in fata, el dupa ea. Femeia era atat de frumoasa incat omul nostru alearga dupa ea de ii iesea sufletul.
In urmatoarele patru zile, acelasi lucru se intampla.
A sasea zi, tipul se cantareste si constata super multumit ca a mai pierdut 10 kg cum i s-a promis.

Decide sa scape odata pentru totdeauna de kg care le mai avea in plus si solicita programul de pierdere in greutate 20 kg/ 7 zile.
"Esti sigur?" i se trimite un email."Acesta este cel mai riguros program al nostru."
"Absolut", raspunde el, "nu m-am simtit atat de bine in viata mea. Si de data asta sunt sigur ca o prind."

A doua zi aude o bataie in usa, alearga fericit sa deschida, gandindu-se ce minunatie de femeie o sa vada, deschide usa si inlemneste.
In fata usii statea un ditamai masculul, incaltat doar cu o pereche de adidasi roz si cu un semn atarnat de gat pe care scria:

"Daca te voi prinde, al meu esti!"

[784379.gif.gif] [784379.gif.gif] [784379.gif.gif]

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 20 din 26 [ 251 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul