|
Autor |
Mesaj |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:44 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
O tipa frumoasa, blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita, care o imita mai mereu. Cand ajunge acasa, blonda obisnuia sa se aseze in fata oglinzii si zica: - Sunt frumoasa sexi si imi place sa ma f**. Papagalita repeta dupa ea. Toate bune si frumoase pana cand intr-o zi vine un preot in vizita : - Vai ce papagal frumos aveti! Imediat papagalita incepe sa spuna: - Sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma f**. Preotul oripilat spune: - Vai, cum se poate una ca asta? Eu am doi papagali care citesc din Biblie si se roaga toata ziua! Da-mi papagalita doua-trei zile sa o reeduc. Zis si facut! Ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe sa repete ce a invatat: - Sunt frumoasa , sexi si imi place sa ma f**. Auzind asta, unul dintre papagali spune: - Vezi ma ca nu ne-am rugat degeaba? ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:45 |
|
|
Bancul Anului!!!!!!!!
Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe. - Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condţtii de trai puşcăriaşilor. - De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ. - Bă! Tu ai impresia că, după alegeri,... eu mă duc la şcoală?
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:47 |
|
|
Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat. - Ce faci noro? - Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta. Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat. - Ce faci, nevasta? - Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place? - Ba da, dar n-ai putut sa-l netezesti putin? ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:48 |
|
|
O femeie isi întreaba barbatul: - Dragostea ta este dragoste adevarata sau ma iubesti din interes? - Probabil este dragoste adevarata, pentru ca nu ma mai interesezi de mult... ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:49 |
|
|
Toti oamenii se nasc egali in drepturi. Dupa care unii se insoara... 
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:49 |
|
|
Academia de Politie. Proba de fizica. "Ce este mai mare, viteza luminii sau viteza sunetului? Argumentati". Primul politist: - A sunetului. - Fals, dar argumentati! - Pai daca dau drumul la televizor, mai intii s-aude ceva si apoi se vede! Al doilea politist: - A luminii. - Corect. Argumentati. - Daca dau drumul la radio, mai intai se aprinde beculetul si apoi s-aude. Al treilea politist, geniul grupei, tanara speranta a politiei române: - A luminii. - Corect, argumentati. - Furtuna! Tunet, fulger... intai vad fulgerul, apoi aud tunetul! - Excelent, argumentati! - Pai... ochii e mai in fata decat urechile... ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:51 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:52 |
|
|
Soacra mica da telefon la proaspetii casatoriti in noaptea nuntii. Raspunde fata: - Ce faceti ? - Ne uitam la televizor. - Dezbracati-va si bagati-va in pat amandoi. Dupa 30 minute, iar suna - Ei, acuma cum este ? - Stam amandoi in pat si citim. - Spune-i barbatului tau sa-si bage ce are el mai lung acolo pe unde faci tu pipi. Dupa alte 30 de minute... - Ei, acuma ce faceti ? - Eu citesc, iar Nelu incearca sa-si scoata piciorul din WC. 
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:53 |
|
|
Regim Drastic!!!!!!!!!
MIC DEJUN: 3 felii de paine cu unt integral si marmelada. Doua oua omleta cu bacon, 1 pahar de lapte, 1 pahar suc de fructe si o ceasca de cafea. Apoi 45 de minute echitatie! PRANZ: 2 portii din orice fel mancare, la alegere, salata cu mult ulei, cartofi prajiti, 2 felii de tort cu ciocolata si cola sau bere. Apoi o ora si jumatate de echitatie! GUSTARE: inghetata (4 cupe), 2 prajituri insiropate, ½ kg capsuni. Apoi 45 minute echitatie! CINA: 2 pizza cu de toate si extra topping cu branza, plus 1 litru de cola. Apoi 2 ore echitatie! Acest regim are rezultate spectaculoase!!! In 20 de zile calul slabeste cel putin 15 kg! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 03 Mar 2011, 14:56 |
|
|
Poetul Mircea Dinescu a recitat în direct una dintre creaţiile sale: ELODIA icon_wohow De mâine am să te numesc Elodia Şi-am să te îngrop de şapte ori pe zi Sub şapte pruni, sub şapte magazii, În vechi cavouri unde-n nopţi târzii Căţeaua lunii-şi scarmănă jigodia Preapomenită-n mii de acatiste Vei fi celebră ca Merlinmonro Şi vor râvni la hoitul tău maro Chiar morţii cu bănuţul în batiste Sperând să dea cu capul tristei piste Prin care ai fost tranşată rococo Când cetăţenii urbei noastre demne Privind la oteve ca curca-n lemne Dotaţi cu târnăcoape şi lopeţi Te-or căuta de fericire beţi Ba consultând tarotul, ba ghiocul Ai grija să le faci din c*r cu ochiul. ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |