|
Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 01 Dec 2010, 22:33 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
O blonda se duce la biserica: -Am pacatuit, parinte! M-am virit intr-o capita cu un baiat... -Ei si, ce sa intimplat? Avrut sa te dezbrace? -O, nu! -Te-a sarutat? -Vai, dar ce credeti ca sunt eu? -Te-a pipait? -I-as fi rupt mainile! -Atunci ce ti-a facut? -Un copil parinte!
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 05 Dec 2010, 22:15 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Moise a spus:-Toate sunt de la Dumnezeu Solomon a spus:- Toate vin din minte Isus a spus:- Toate vin din inimă. Marx a spus:-Toate vin din nevoile voastre. Freud a spus:- Totul vine de la sex. Einstein a spus:- Totul este relativ. Câti evrei - atâtea opinii.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 10 Dec 2010, 21:40 |
|
|
Un tip se duce la biserica sa se spovedeasca. Preotul il intreaba: - Ai facut pacate? - Da parinte. - Te lepezi de Satana? - M-as lepada parinte, dar am doi copii cu ea... ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 29 Dec 2010, 19:59 |
|
FACULTATEA: SAS
SPECIALIZARE si AN: Sociologie Anul 2 Zi
CT: Satu Mare
|
Doi betivi mergeau spre casa . Unu se tinea de gard , altu prin sant. Cel de la gard: -Ba, esti mort de beat.Mergi prin sant. Celalalt: -Da' tu ce-o sa faci cand se termina gardu'?... 
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 29 Dec 2010, 20:03 |
|
|
Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina. -Tu, de ce cari cu tine butoiul? -Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa. Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate? -Pai, mie cand mi-e cald mai deschid geamul... ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 04 Ian 2011, 17:53 |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 12 Ian 2011, 14:56 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace. - Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu, am un serviciu usor. - Atunci va obosesc copiii? - Nu, n-am copii. - Hmm... Cat de des faceti sex? - De trei ori pe zi. - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sfatuiesc ca macar duminica sa luati o pauza. - Nu pot domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
alecsandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 13 Ian 2011, 00:21 |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 19 Ian 2011, 20:40 |
|
|
I love you atat de tare încat I believe ca mor you are so încantatoare oh, my dear, cât te ador. When I go la brat cu tine ma simt very magulit caci are looking toti la mine oh, I am so, so fericit. All ar fi atat de bine... but you see, nu-i chiar asa caci I tell ce simt în mine dar tu smile si smile într-una And I think ca spun traznai. Please don't face pe nebuna si mai look în ochii mei. Understand? I love you draga cum vrei sa-ti mai vorbesc you are totul pentru mine and I want sa te-ntalnesc. But is dificult, vezi bine caci your mother e pe faza si din five în five minute carefully ne controleaza Maybe sa ajung la tine ca in Shakespeare, "Juliet" I "Romeo" love pe tine give me scara din boschet!!! ![rotfl_01.gif.gif] rotfl_01.gif.gif]](./images/smilies/rotfl_01.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: Cele mai noi bancuri Scris: 19 Ian 2011, 20:55 |
|
|
AMOR ' I '
- Draga, hai sa facem economii. - Bine... dar cum ? - Invata sa gatesti si da afara bucatareasa. - Foarte bine... Atunci invata sa faci dragoste si dam afara si soferul.
Amor ' II '
Un tip o intreaba pe nevasta sa: - Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult? - Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat…
Amor ' III'
- Draga, de astazi, dupa 12 ani de casnicie, nu te mai iubesc!!! - Iubitule, eu de acum 12 ani....
Amor ' IV ' -
O pereche venea pe o straduta interioara din sat, fara sa scoata un cuvant. O discutie anterioara i- a pus pe cearta, si niciunul un vroia sa se dea batut. Cand au trecut pe linga o ferma unde erau catiri si porci, barbatul o intreaba pe nevasta sa, sarcastic: - Sunt rude de ale tale? - Da, raspunde ea.. Cumnatii mei si soacra...
Amor ' V '
Barbatul o intreaba pe nevasta sa: - Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta? Femeia ii raspunde: - Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!!
Amor ' VI'
Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda: - Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena? - Cei de la pompe funebre... i-a raspuns linistita nevasta sa...
Amor ' VII'
- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent?
- Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu.
Amor ' VIII '
Barbatul si nevasta sa beau ceva berica la un baruletz. El se intoarce catre ea si ii zice: - Vezi femeia aia de acolo din balcon, care isi bea whisky-ul singurica? Pai, eu m-am despartit de ea acum sapte ani! De atunci ea nu s-a mai oprit de baut. Femeia ii raspunde: - Nu vorbi prostii. Nimeni un reuseste sa sarbatoreasca atata timp ceva, orice ar fi!!!
Amor ' IX '
Bula si sotia sa erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta?
Se rosi nevasta un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |