Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: S-au afisat notele Scris: 11 Apr 2010, 20:14 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
vio_vio
|
Subiectul mesajului: Re: S-au afisat notele Scris: 13 Apr 2010, 00:36 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: adm pub anul 2
|
unde s-au afisat notele din iarna k eu am tot intrat si nu am gasit nimik??
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: S-au afisat notele Scris: 13 Apr 2010, 20:27 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
in primul post al lui costy ai si linkul ....trebuia doar sa dai klic pe el si sa te loghezi ......... http://www.spiruharet.ro/facultati/avizier.php?id=17...uite aici sunt notele afisate pe SAITUL OFICIAL.......DACA ai crezut ca pe acest sait sunt afisate ai gresit  ....eu unul nu sunt de acord cu afisarea notelor pe forum ...nu ma deranjeaza sa le arat pe ale mele sunt OK dar sunt colegi care nu vor sa se stie ce note au ....  numai bine ! 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: S-au afisat notele Scris: 13 Apr 2010, 23:37 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
nu ar trebui sa se supere nimeni,chiar daca le afisam si pe forumuri,cel putin eu asa fac,deoarece aici folosim nikuri,iar acolo avem nume reale si plus de asta ce avem de ascuns??? 
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: S-au afisat notele Scris: 14 Apr 2010, 07:31 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
nu trebuie zici tu dar este dreptul lor si trebuie respectat ... totusi sant foarte multi colegi care nu vor acest lucru ...este dreptul lor sa li se respecte dorinta ....nici eu nu agreez acest lucru si chiar nu am nimic de ascuns intotdeauna am postat nota indiferent ca a fost 10 sau 7....... drept urmare niciodata nu am postat mai mult decat nota sau testul meu ....chestia cu nikul este relativa ....
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
miulescu_alina
|
Subiectul mesajului: Note Scris: 21 Apr 2010, 09:33 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MI
SPECIALIZARE si AN: Informatica,anul I
CT: Bucuresti
|
Am si eu o intrebare,sunt la facultatea de informatica,anul I,sti cumva cand se vor afisa rezultatele pe site?multumesc
|
|
 |
|
 |
Niky
|
Subiectul mesajului: Re: S-au afisat notele Scris: 21 Apr 2010, 13:45 |
|
FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: CIG 3
CT: Constanta
|
la unele facultati au inceput sa se afiseze , depinde de fiecare facultate
_________________ "Decît o viață întreagă să simt lipsa ta Mai bine o clipă să te pot avea…"
|
|
 |
|
 |
|