|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
TURLEA
|
Subiectul mesajului: Introducere in dreptul comparat, an 3, sem 1 Scris: 05 Ian 2010, 14:14 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: drept 4
CT: Tg. Jiu
|
grila
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
TURLEA
|
Subiectul mesajului: Re: Introducere in dreptul comparat, an 3, sem 1 Scris: 06 Feb 2010, 12:00 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: drept 4
CT: Tg. Jiu
|
- am avut ieri examen (apartin de Craiova), iar grilele din test au avut variantele aranjate ca in grila de 231. - de asemenea mi-a cazut intrbarea de mai jos:
184 / 62 Cea de a treia perioada a dreptului comparat (1900-1950) este marcata de schimbari importante, in primul rand la nivel georgafic. Care este tara preocupata cel mai mult de domeniul dreptului comparat: a. Franta b. Germania c. Anglia
- conf. gr. cu 231, rasp. corect este "A", iar in gr. cu 250 rasp e "C". In testul meu am bifat "FRANTA" si a fost bine.
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |