Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 09 Oct 2009, 15:03 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
In acest topic se vor discuta si rezolva grilele pentru anul de studiu 2009-2010. Grilele de anul trecut le gasiti in ARHIVA USH sau urmand acest link: viewforum.php?f=150Mult succes in anul universitar 2009-2010.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
daly
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 22 Ian 2010, 11:56 |
|
|
grila contabilitate..
_________________ an1id sociologie-asistenta sociala...
|
|
 |
|
 |
daly
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 22 Ian 2010, 12:04 |
|
|
Uitati-va la sfarsitul grilei, aveti raspunsurile:
_________________ an1id sociologie-asistenta sociala...
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 22 Ian 2010, 16:58 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Aveti aici si grila completa cu raspunsuri ...sper sa va ajute !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
angistefanescu
|
Subiectul mesajului: SEM 1 -contabilitate financiara Scris: 24 Ian 2010, 12:18 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: fb
SPECIALIZARE si AN: finanate si banci
|
la intrebarea 5 eu am raspuns d si in grile am vazut b,poate cineva sa ma lamureasca? Metoda inventarului intermitent presupune determinrea indirecta a iesirilordin stoc. In manual contarea achizitionarii se debiteaza cu 301 nu 601. multumesc anticipat
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 24 Ian 2010, 14:19 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Angelica ... un sfat cat se poate de prietenesc ai aici tot ce iti trebuie sunt grilele bune din care au dat examen colegi tai si au luat cu toti examenele . Succes ! 
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 24 Ian 2010, 14:26 |
|
|
Sper.... sa fie suficient si sa luati cu toti examenele cu note de care sa fiti mandri ! 
|
|
 |
|
 |
angistefanescu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 24 Ian 2010, 14:43 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: fb
SPECIALIZARE si AN: finanate si banci
|
Multumesc pentru tot , eu asteptam din partea colegilor mei de la fb o explicatie,nu ma multumesc doar cu raspunsul a,b,etc.,muncesc de cateva zile la grile si comparam rezultatele mele cu cele afisate.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 24 Ian 2010, 14:56 |
|
|
oricand cu mare drag ... ...din pacate eu mai mult de atat nu te pot ajuta caci contabilitatea este o mare necunoscuta pentru mine  ...iar colegi tai de faculta nu se prea inghesuie sa o faca ! Succes !
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-CONTABILITATE FINANCIARA Scris: 25 Ian 2010, 13:48 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
am mai gasit aceeasi grila imbunatatita cu intrebari............ http://www.girlshare.ro/807686Confirm ultima grila.am avut 2 completari si 8 probleme=10 intrebari in 15 minute. Felicitari am scapat cu bine de inca un examen......nota 8.... astept sa spuna si restul Finantistilor cum a fost!!!!!!!
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
|