|
Autor |
Mesaj |
nedelcu claudia
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-PRACTICA DE SPECIALITATE Scris: 27 Iul 2010, 11:47 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
iti este suficienta adeverinta ca faci practica...dar de completat in caiet ?? si eu sant tot casiera la o banca,dar nu stiu daca ma poate ajuta..cineva sa completez !! 
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-PRACTICA DE SPECIALITATE Scris: 28 Iul 2010, 07:03 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
Momentan nu m-am apucat sa-l fac,dar mai intai de toate trebuie sa gasesti o firma disponibila sa-ti dea toate datele necesare:bilanta,balanta...etc...apoi te poti apuca si de scris.
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-PRACTICA DE SPECIALITATE Scris: 28 Iul 2010, 14:19 |
|
|
|
|
 |
|
 |
comaneasa
|
Subiectul mesajului: practica Scris: 06 Aug 2010, 21:18 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: FB ANUL2
|
buna flory, am si eu o intrebare. daca sunt angajata la o sc si sunt casiera imi trebuie doar adeverinta nu? caietul de practica nu prea stiu sa il completez,sa ma iau dupa modelul postat de tine?
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-PRACTICA DE SPECIALITATE Scris: 07 Aug 2010, 06:08 |
|
|
Da.eu asa o sa procedez,voi cere o adeverinta de salariat de la societatea unde lucrez. Am avut o colega care a terminat anul trecut,ea asa a procedat si a fost ok. Nici nu am deschis caietul,cu toate ca l-am cumparat din septembrie anul trecut. ![[doh.gif.gif] [doh.gif.gif]](./images/smilies/doh.gif.gif)
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-PRACTICA DE SPECIALITATE Scris: 13 Aug 2010, 23:59 |
|
|
Au aparut la Biblioteca Facultatii caiete de practica,pentru cei care inca nu-l aveti!
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |