|
Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 30 Apr 2010, 12:51 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Aici puteti posta grile, rezolvari si discutii. Arhiva de anul trecut va sta la dispozitie ![sh_08.gif.gif] sh_08.gif.gif]](./images/smilies/sh_08.gif.gif) : viewforum.php?f=177Mult succes.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
hiddalgo
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 05 Iun 2010, 00:35 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
_________________ Cand omul inceteaza sa mai faca ce vrea, si incepe a face ce nu vrea, devine inuman!
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 05 Iun 2010, 00:43 |
|
|
Multumesc pentru precizare, am verificat si am facut modificarea.
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 05 Iun 2010, 00:47 |
|
|
Am gasit grila asta, poate ajuta pe cineva:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
orayly
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 06 Iun 2010, 15:12 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: drept
SPECIALIZARE si AN: drept an 3
CT: bucuresti
|
|
 |
|
 |
Angy1
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2- Drept procesual civil- (drept) Scris: 12 Iun 2010, 14:01 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: DREPT
|
Dupa umila mea parere, disciplina ''Drept procesual civil'' nu prea ar avea ce sa caute la sectiunea ''optionale'' pentru Facultatea de Drept. Din cate stiu eu si am vazut pe site-ul oficial, este disciplina obligatorie chiar daca in anii anteriori nu se regaseste. Tot la avizierul virtual gasiti si grila cu intrebarile pentru examen (fara variante de raspuns) Spor la invatat! Multa bafta tuturor!
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 6 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |