|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]
| Autor |
Mesaj |
|
michaelforever
|
Subiectul mesajului: Subiectele sem.2 an 1 fr,le stie cineva? Scris: 25 Apr 2010, 14:07 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Am intrat pe sit-ul oficial USH si am vazut ca la AVIZIER capitolul ''subiecte'' exista doar cele din sem. 1. Are cineva idee cam care ar fi subiectele de pe sem.2?Sau sa luam in discutie pe cele de anul trecut...
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Subiectele sem.2 an 1 fr,le stie cineva? Scris: 25 Apr 2010, 20:56 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
michaelforever
|
Subiectul mesajului: Re: Subiectele sem.2 an 1 fr,le stie cineva? Scris: 26 Apr 2010, 21:27 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Mersi...Intre timp am vazut avizierul care s-a innoit cu subiectele de pe semestrul 2.Am vazut ceva noutati:PSIHOLOGIE JURIDICA la optional si nu stiu daca era si SOCIOLOGIE POLITICA tot optional.
|
|
 |
|
 |
|
carmena
|
Subiectul mesajului: va rog Scris: 07 Iun 2010, 11:14 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
FACULTATEA: DREPT DAP
SPECIALIZARE si AN: drept iv
CT: oradea
|
|
ma ajutati va rog sa fac rost de grile pt. metodologia cercetari juridice, dreptul familiei, drept procesual civil, nu gasesc multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |